ProNature Un viitor mai verde incepe de acasa

           Alegerile noastre influenteaza intreg ecosistemul, dar este timpul sa punem in aplicare bune practici  pentru a reduce poluarea, pentru a contribui la pastrarea apei curate si a conserva resursele naturale neregenerabile. 

           Gama ProNature contine ingrediente provenite din surse naturale  in proportie de 95% si ambalaje reciclate si reciclabile. Aceasta gama contine produse pentru ingrijirea casei apartinand brand-urilor Bref, Clin, Pur si Somat.

           Produsele sunt certificate EU Ecolabel, au la baza ingrediente obtinute din surse naturale, oferind in acelasi timp o performanta ridicata de curatare. Totodata, ambalajele sunt obtinute din materiale reciclate si sunt la randul lor reciclabile. 

          

           Solutia de geamuri o folosesc pentru a avea geamuri luna. Este disponibila inclus in varianta cu rezerva concentrata in care nu mai este nevoie decat sa puneti apa pana la terminarea solutiei existente. 

           Detergentul de vase curata eficient, indepartand si grasimea chiar si in apa rece. 


           Cu relativ putin efort de a separa gunoiul, putem ajuta la reducerea poluarii, contribuim la pastrarea apei curate, conservam resursele naturale neregenerabile si reducem consumul de energie. 


           Idei de sustenabilitate:

- colecteaza selectiv gunoiul (dureaza doar cateva minute, dar face o mare diferenta)

- nu folosi pungile de la supermaket, ci foloseste pungi textile

- ai grija de resurse: inchide apa de la robinet/dus in timp ce (te) speli

- nu lasa luminile aprinse

- foloseste electrocasnice cu A+++

- inlocuieste servetele de hartie cu cele de bumbac refolosibile. Valabil si pentru dischete demachiante de bumbac refolosibile in locul celor care nu se pot refolosi

- instaleaza un filtru de apa sau foloseste cani filtrante

- foloseste recipiente de sticla in locul celor de plastic (Plasticul are nevoie de 1000 de ani, in medie, ca sa se degradeze si in plus lichidele se pastreaza mai bine in recipiente de sticla)

- foloseste programele de reciclare ale supermarketurilor sau brandurilor.  In acest moment exista una in Carrefour pentru plata cu pet-ul si una in Penny pentru ambalajele tetrapack

- du baterii uzate la centre speciale de reciclare. Si aici exista cateva campanii prin care primesti bateri noi la cateva baterii uzate aduse 

- uleiul folosit sa-l depozitati in recipiente si nu sa fie aruncat la chiuveta. La 3l colectati primiti 1l in schimb la Carrefour la biroul de informatii

 - nu printa daca nu este absolut necesar. Acum avem si semnatura electronica

Comentarii

Postari asemanatoare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare de pe acest blog

Arta manipularii - Kevin Dutton

Persil Deep Clean

Testamentele - Margaret Atwood