Persil Deep Clean

          Detergentul Persil cu o tehnologie unica de curatare, Deep Clean, o combinatie unica de enzime, patrunde in profunzime petelor chiar si la temperaturi scazute de pana la 20°C. Persil Deep Clean indeparteaza pana si cele mai incapatanate pete, asigurand si un consum de energie redus la spalarea hainelor. Ofera hainelor prospetime de lunga durata datorita efectului Active Fresh

          Invelisul capsulelor Persil este 100% solubil in apa, iar cantitatea redusa de plastic din ambalaj ajuta la reducerea emisiilor de dioxid de carbon.  Ambalajele Persil sunt reciclabile, deoarece Persil este preocupat de imbunatatirea continua a produselor oferite consumatorilor.

          Discurile mi se par mai usor de utilizat, fiind predozate si pot fi folosite de oricine. Au un miros discret, placut si curata eficient.  Capsulele  combuina puterea a patru beneficii intr-o singura capsula. Ingrijeste tesaturile, ofera stralucire, prospetime de lunga durata si este eficient impotriva petelor. Daca puneti mai mult de 4,5 kg de haine la spalat sau sunt mai murdare este necesar sa folositi doua capsule. 

          La haine mai murdare, cu pete mai greu de scos folosesc detergentul lichid.  Adaug detergent atat in cuva masinii, cat si in sertaras. Am remarcat in timp ca este mai eficient asa. Pentru hainele colorate exista Persil 4 in 1 color deep clean.

          Persil Deep Clean:

- Indeparteaza chiar si cele mai dificile pete

- Neutralizeaza mirosurile neplacute

- Senzatia de prospetime se pastreaza mai mult timp

- Curata in profunzime si are grija de tesaturi

- Are un pret/spalare avantajos vs rezultate si usurinta in utilizare

- Este bland cu mediul inconjurator

          Ati incercat acest detergent?

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postari asemanatoare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare de pe acest blog

Biblioteca de la miezul noptii - Matt Haig

Arta manipularii - Kevin Dutton

Cateva motive sa iubesti viata - Matt Haig