Naturli' 100% pe baza de plante

             Naturli' este un brand Orkla din 1988, fiind unul din primele branduri Plant Based din lume. Este cunoscut la nivel international ca un lider in produsele pe baza de plante. 


             Bautura vegetala de soia cu aroma de vanilie are doar ingrediente naturale si benefice organismului, precum boabe de soia, aroma naturala de vanilie, orez din agricultura ecologica, dar si adaos de calciu din alge.  Bautura ECO, pe baza de soia si aroma de vanilie nu contine lactoza.

             " Ar fi pacat sa nu oferim consumatorilor din Romania sansa de a alege mancare delicioasa si de a salva Planeta. Consumatorii de azi sunt mai atenti la ce se intampla in jurul lor. " (Carmen Patru, Innovation Manager, Orkla Foods Romania)

             In Romania, Orkla este prezenta din anul 2002, cu un portofoliu de marci locale dezvoltat in principal prin achizitia mai multor companii romanesti, de-a lungul anilor: Topway, Ardealul, Royal Brinkers, Food Distribution Services sau Hame Romania. 

             Naturli', 100% pe baza de plante, BIO, fara ingrediente de origine animala, ofera un gust deosebit. Bautura vegetala Naturli' cu ovaz si fara zahar adaugat are gust diferit , usor si catifelat, avand in compozitia sa doar ingrediente de inalta calitate. Bautura ECO pe baza de ovaz fara gluten este vegana. 

              Portofoliul Naturli' disponibil pe piata locala, cuprinde 17 produse: 3 tartinabile (Naturli' Vegan Spreadable, Naturli' Vegan Block si Naturli' Fruitable), 6 alternative vegetale pentru lapte (din migdale, din migdale neindulcit, din ovaz, din soia si Barista), 2 pizza vegane (Naturli' Capriciossa si Naturli' Mexicana) si 6 produse in zona de alternative vegetale pentru carne (burgeri vegetali, tocata vegetala, tocata vegetala modelabila, schnitez vegetal, falafel si chiftelute vegetale), La nivel international, portofoliul este mai vast, fiind disponibile si inghetata, iaurt sau bauturi din mazare.

Comentarii

Postari asemanatoare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare de pe acest blog

Arta manipularii - Kevin Dutton

Persil Deep Clean

Testamentele - Margaret Atwood