Infinitul dintre noi - Carolyn Mackler

            Infinitul dintre noi de Carolyn Mackler este o lectura usoara, perfecta pentru o dupa-amiaza in care vrei sa te relaxezi. O carte mai mult pentru adolescenti, liniara. Se citeste extrem de repede.


             Infinitul dintre noi surprinde povestea a cinci adolescenti la inceput de liceul si-i poarta pana la absolvire.
            Cei cinci sunt repartizati in aceeasi grupa si unul dintre ei, Whitney Montaine, vine cu ideea ca ei cinci sa puna un biletel pentru el insusi de peste patru ani, o scrisoare adresata viitoarelor lor euri.

              Ca toti adolescentii, au probleme specifice varstei: probleme acasa si in relatiile amoroase, prietenii, suparari intre fete, neintelegeri intre baieti,  razbunari.

            Zoe, fiica unei actrite celebre Sierra Laybourne, nu-si cunoaste tatal, nici macar identitatea lui, petrece foarte putin timp cu mama ei, care este ori pe platourile de filmare, ori pe la clinicile de dezintoxicare. Financiar isi poate permite orice, dar ea isi doreste o viata normala, cu familia alaturi.

            Whitney Montaine traieste la inceputul liceului divortul parintilor ei, noua relatie a mamei sale si nemultumirile surorii ei, Alicia. Una dintre cele mai frumoase fete din liceu, aflata in cautarea dragostei adevarate, dar care se intalneste numai cu persoane nepotrivite.

            Gregor Lombard, topit dupa Whitney, este cred personajul meu preferat. Un baiat care iubeste sincer, dar care nu reuseste sa-si marturiseasca sentimentele. Face gesturi extrem de frumoase pentru Whitney, dar nu reuseste sa-si asume identitatea din spatele lor.

             Mia Flint, tacuta, linistita, dar ambitioasa.

             Jake Rodriguez, un baiat muncitor, care totusi nu reuseste sa se remarce prin ceva anume.

             Un roman care pune accentul pe cat de mult te poate schimba liceul. Despre dramele adolescentei. O gasiti la corint.


          „ - Au trecut multi ani de cand ne-am despartit, raspunse Jane in timp ce incerca sa deschida o punga cu nuci pecan. Ce-a fost a fost! Viata merge inainte!"

          „ - Iti mai amintesti cand erai o fetiscana numai piele si os si aveai niste umflaturi pe post de sani? De cand te-ai facut draguta, am impresia ca te-ai schimbat, ca acum e vorba numai despre tine, nu despre noi." 

           " E ingrozitor, dar nu aveti de ales. Singura cale de a iesi dintr-o situatie dificila este sa dai piept cu ea." 

           " - Nu e sfarsitul, spuse mama lui Gregor in timp ce aranjau produsele proaspete pe bancheta din spate a masinii, exact pe locul pe care bunica Margaret sezuse cu o ora inainte. E viata. Viata care trebuie sa continue."

Comentarii

Postari asemanatoare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare de pe acest blog

HYDRA VÉGÉTAL

tratament pentru par cu acid hialuronic si colagen

Palaria Irinei - Li Jingze,Shi Zhanjun