Let's BE healthy

           Pe 30 octombrie a avut loc evenimentul BE healthy la sediul Centrul Calatoria Inimii. Cu aceasta ocazie s-a pus accentul pe faptul ca nu merge scuza cu nu avem timp. Daca nu ai timp nu ai viata. Totul incepe cu un vis, indiferent de provocari. Trebuie sa ai credinta.  In calatoria inimii respiratia e la baza.


           Hidratarea este esentiala pentru ten. Bioderma ne invata ca pentru a avea o piele sanatoasa trebuie sa avem un ritual, ca trebuie s-o ajutam.


           Piele sanatoasa inseamna piele hidratata, prin care circula apa la nivelul celulei. Pentru a asigura hidratarea apa trebuie sa circule intre celule. Pielea deshidratata este afectata: de vremea de afara, acum e cald, acum e frig, stres, lipsa de somn. Toate acestea isi pun amprenta pe pielea noastra. Foarta importanta este si mostenirea genetica.
           Problema poate fi rezolvata cu un ritual de ingrijire. Trebuie sa constientizam intai problema pentru a o rezolva.


           Hidratarea nu inseamna doar apa, dar in mod special inseamna apa. Doar 125 ml de apa sunt la nivelul superior al pielii, din 7 l cat avem in organism.
           Complexul natural, patentat Bioderma  Aquagenium®, din produsele Hydrabio, stimuleaza sinteza Aquaporinelor (canalele prin care circula apa). Pielea isi pastreaza astfel nivelul optim de hidratare, luminozitatea, frumusetea si in special sanatatea.           Zambetul este o scurtatura catre succes, deci trebuie sa zambim mai mult.

           Tehnologia Philips Sonicare imita periajul manual. DiamondClean care are si un senzor de presiune pentru a putea folosi periuta electrica in mod corespunzator.


           Gabriela Blaga (fondatoarea asociatiei S0S Endometrioza)  care a vorbit despre aceasta boala care afecteaza din ce in ce mai multe femei. Gabriela este o persoana foarte optimista, pozitiva, care ne-a povestit despre cum a trecut peste obstacolele care i-au aparut in cale si si-a imbratisat feminitatea. In fiecare zi trebuie sa gasim 5 motive pentru care sa fim recunoscatori pentru ziua ce tocmai se incheie.

           Multumesc organizatorului BWFR de la care am primit si invitatia la eveniment.

Comentarii

Postari asemanatoare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare de pe acest blog

Arta manipularii - Kevin Dutton

Persil Deep Clean

Testamentele - Margaret Atwood