Imunitate cu Apidava

           Trecerea de la sezonul cald la cel rece pune presiune asupra corpului. Deloc intamplator scaderea temperaturilor coincide cu viroze, raceli si gripe. Cred ca nu sunt singura care in aceasta toamna am intalnit deja oameni raciti. De vina este si schimbarea brusca de temperatura de pe o zi pe alta, cat si faptul ca la pranz vremea este potrivita pentru un tricou, dar dimineata si seara ai nevoie de o geaca.


           Cheia pentru a fenta si in aceasta toamna si iarna raceala este sistemul imunitar. Evident pentru imbunatatirea sistemului imunitar apelez la tratamente naturiste de ani buni si la fel va recomand si voua.


            Pentru cresterea imunitatii eu am apelat la Royale Cocktail de la Apidava, care este bogat in B1, B2, B6, B12, A, C, D, biominerale (Zn, Ca, Mg, Fe,Cu), bioenzime si proteine naturale.

            Royale Cocktail contine miere poliflora, polen si laptisor de matca. Laptisorul de matca este hrana exclusiva a matcilor si intareste sistemul imunitar. Are efect revigorant, scade colesterolul si tensiunea arteriala, imbunatateste memoria si somnul, incetineste procesul de imbatranire.

            Polenul stimuleaza detoxifierea organismului si creste imunitatea.

            Esenta de propolis este un produs nou. Este un extact apos, similar tinturii de propolis dar fara alcool. Macerarea tincturii se face in alcool (exact ca la tinctura de propolis) pentru a extrage toate principiile active din propolis, insa ulterior se extrage alcoolul si ramane doar partea solubila in apa.
            Are actiune antioxidanta, antimicrobiena, anti-tumorala, antiinflamatoare, antifungica, antibiotica, analgezica. Esenta de propolis stimuleaza formarea de anticorpi care ne intareste sistemul imunitar.


           Grecii si romanii il foloseau pentru curatarea si vindecarea ranilor, prevenirea infectiilor si calmarea durerilor. Propolisul este un scut de protectie pentru organismul nostru. Propolisul este considerat astazi cel mai puternic medicament natural.

Comentarii

Postari asemanatoare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare de pe acest blog

Arta manipularii - Kevin Dutton

Persil Deep Clean

Testamentele - Margaret Atwood