Cresterea sanilor cu Feminine Touch

          Sanii reprezinta in incontientul femeii dorinte de a fi frumoasa si au impact major asupra increderii in sine. Specialistii in fitoterapie indiana de la Ayurmed au creat un supliment alimentar natural pe baza de plante destinat maririi si elasticitatii sanilor.


            Feminine Touch contribuie la cresterea sanilor si la pastrarea elasticitatii lor prin aportul de fitoestrogeni. Imbunatateste starea psihica a femeii, are efect regenerant si afrodisiac.

           Cutia are 100 de tablete. Nu da dependenta si nu are efecte secundare. Se recomanda o tableta de trei ori pe zi, dupa mesele principale.

         Feminine touch contine: Pueraria tuberosa, Asparagus racemosus, Glycyrrhiza glabra, Foeniculum vulgare, Trigonella foenum graecum, Asparagus adscendens, Gumma acacia.
Pueraria tuberosa (Varahi kand) stimuleaza cresterea sanilor, reintinereste aspectul pielii si previne osteoporoza. Planta are in compozitia chimina fitohormoni. Are si rol afrodisiac, tonic sexual, cardioprotector, imunoprotector si tonic cerebral.

          Principalele componente active din Asparagus racemosus (Shatavari) – shatavarinul si satavarozidele – ajuta la tonifierea aparatului sexual si a functiilor acestuita, favorizand dezvoltarea uterului in caz de hipoplazie uterina.

           Glycyrrhiza glabra (Lemn-dulce) ajuta la asimilarea calciului si mentinerea densitatii osoase. De asemenea echilibreaza valorile crescute ale testosteronul in caz de infertilitate, frigiditate si amenoree (absenta menstruatiei).

          Asparagus adscendens (Safed musli) stimuleaza si creste lactatia la proapsetele mamici prin combinatia complexa de carbohidrati, proteine, saponine, minerale, vitamine si alcaloizi.

           Foeniculum vulgare (Fenicul) ar rol antiinflamator, antispasmotic, analgezic, galactogog, amenagog (favorizeaza ciclul menstrual). Are in componenta chimica vitamine, minerale, antioxidanti, polifenoli, flavonoide, ulei esential de fenicul. Fenicului ajuta la eliminarea toxinelor din organism.

           Trigonella foenum graecum (Schinduf) are actiune galactogiga pentru perioada de lactatie.


Comentarii

Postari asemanatoare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare de pe acest blog

Arta manipularii - Kevin Dutton

Persil Deep Clean

Testamentele - Margaret Atwood