Ce invatam de la Antreprenorii Viitorului?

Ce invatam de la Antreprenorii Viitorului?

             Tot mai multi tineri vin cu idei noi de business-uri care schimba mediul afacerilor din Romania. Cine sunt si cu ce sunt ei diferiti, vei afla la conferinta Antreprenorii viitorului, ce va avea loc pe 5 Octombrie la Radisson Blu Hotel, Bucuresti.


        Antreprenorii viitorului dezvolta businessuri care schimba domeniile în care activeaza, dar construiesc si comunitati in jurul ideilor lor, cu impact pe termen lung. Conferinta reuneste creatori de businessuri care au stiut sa cladeasca afaceri inovatoare si profesionisti cu viziune si experienta, intr-o dezbatere despre strategii pentru initierea si evolutia afacerilor si consultanti de business care ajuta startup-uri si companii antreprenoriale sa se dezvolte si sa fructifice oportunitatile locale si internationale.

           Daca te gandesti sa pui pe picioare o afacere, vino sa afli cum sa treci peste obstacole, cum gasesti finantare pentru dezvoltarea businessului si cum dezvolti strategii de marketing eficiente.

           Evenimentul reuneste fondatori, detinatori de start-upuri si profesionisti in business, precum: Laurentiu Banescu, Zaganu; Cristian Pitulice, Transilvania Train si GLOBE 365 Travel Boutique; Eugenia Bolboros, UniCredit Bank; Matei Psatta, TPS Engage; Cornel Amariei, Inventator; Adrian Cocan, Laptaria cu Caimac.

           Mai multe detalii despre program si speakeri regasiti pe site-ul evenimentului Antreprenorii Viitorului.

          Pentru detalii si acreditari de presa, va rugam sa va inregistrati la a doua categorie de bilete si sa ne transmiteti un mesaj in casuta de Observatii: https://revistabiz.ro/antreprenoriiviitorului/inscriere/ .


Despre Biz Agency:

            Business-ul Biz Agency inglobeaza revista Biz, Biz Events – o divizie puternica de organizare evenimente si conferinte, Biz Storymakers – servicii de content marketing pentru clienti, Biz Market View– o divizie dedicata studiilor de piata si portalul online revistabiz.ro.
        Biz este brandul care reuneste o comunitate puternica de oameni de afaceri, atat online, cat si offline.

Biz Market View:
        Divizia de market research s-a impus prin realizarea unor importante studii si topuri în parteneriat cu agentii de research, pe cele mai importante domenii de activitate din Romania: Top 50 companii performante, Anuarul directorilor de marketing, Top 20 companii IT pentru care merita sa lucrezi, Topul agentiilor de PR din Romania, Brand Ro sau BizTech.

Biz Events:
          Divizia organizeaza anual zeci de conferinte de business si evenimente corporate sau gale, transmitand continut relevant în formate inovatoare si atractive pentru publicurile tinta.

Revista Biz:
         Este o voce originala si profesionista a presei de business romanesti. O revista deschizatoare de drumuri, cu proiecte editoriale care aduc valoare cititorilor si comunitatilor de business.

Biz Storymakers:
          Divizia transforma mesajele corporate sau de marketing într-o poveste valoroasa din punct de vedere al formei si continutului, punand la dispozitia brandurilor toate platformele de comunicare ale Biz Agency.

Comentarii

Postari asemanatoare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare de pe acest blog

Arta manipularii - Kevin Dutton

Persil Deep Clean

Testamentele - Margaret Atwood