Multumesc pentru amintiri - Cecelia Ahern

          Multumesc pentru amintiri este bestseller international nominalizat la Romantic Novel of the Year 2009. Pe Cecelia Ahern o citesc cand vreau ceva usor, care sa ma relaxeze. Cartea mi s-a parut mai mult in stilul lui Guillaume Musso, deci un mare plus fata de ce scria ea inainte.


             Cartea ii are in prim plan pe profesorul de arhitectura Justin Hitchcook si pe agentul imobiliar Joyce Conway. 
             Justin, care a fost parasit de sotia lui Jennifer in urma cu doi ani,  se hotaraste sa doneze sange pentru a impresiona o doctorita, pe Sarah, desi are fobie de ace.
            De parte cealalta, Joyce pierde sarcina mult dorita cand alearga pe scari ca sa raspunda la telefon. Era in patru luni deja si apucase sa decoreze si sa mobileze camera copilului. Transfuzia de sange i-a salvat viata desi ea nu asta si-a dorit. Sotul ei Conor este inginer si era plecat cu munca, iar dupa pierderea copilului hotarasc sa se desparta pentru ca oricum nu ii mai tinea nimic impreuna.
           Justin considera ca este un erou pentru ca a salvat viata cuiva si ca ar merita ca aceea persoana sa-i fie vesnic recunoascatoare si sa-i trimita i duzina de briose si sa-i ia hainele de la curatatorie. Cand acest lucru se intampla se sperie.

            Dupa transfuzia de sange Joyce descopera ca stie multe despre arhitectura, cunoate noi limbi straine si ii plac lucruri pe care inainte le evita, cum ar fi carnea.
            Daca vreti o lectura usoara si relaxanta va recomand sa-i dati o sansa. O gasiti la all. O gasiti pe site atat cartonata cat si fara, cu modele diferite.
           Am mai citit de Cecelia Ahern si Suflete pereche si O suta de nume.


           „ Si cu ce va ocupati in Londra? Are o privire curioasa.
              Sunt un criminal in serie care vaneaza soferi de taxi prea curiosi."

           „ Daca tu crezi ca eu si mama ta am avut o casnicie perfecta, te inseli, fiindca nu exista asa ceva. Nimeni nu e fericit tot timpul."

           „ - Fii rabdator si puternic; candva durerea asta iti va folosi."

           „ - E ca si in gradina mea, iubito. Totul creste. Asa e si iubirea. Iar cum totul creste in fiecare zi, cum poti sa-ti imaginezi ca dorul ar putea sa paleasca? Totul se consolideaza, inclusiv capacitatea noatra de a face fata unei situatii. "

Comentarii

Postari asemanatoare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare de pe acest blog

Arta manipularii - Kevin Dutton

Persil Deep Clean

Testamentele - Margaret Atwood