I love Bucuresti Mall!

               Sezonul reducerilor a sosit la Bucuresti Mall-Vitan si am luat cu asalt magazinul Zara. Colectia noua si-a facut si ea simtita prezenta, dar erau si o multime de hainute la reducere.            De ceva timp eram in cautarea unor blugi negri si i-am gasit ce cei din poza la doar 49 de lei in Zara. Sunt tare incantata de ei si mai era stoc suficient. Uneori ma intreb de ce nu iau doua produse la fel.
              Bluza verde este pur si simplu superba. Era si ea redusa. Imi place atat culoarea, cat si fundita care se face in fata. Evident poate fi legata si in spate, dar este facuta sa stea in fata de fapt. Este foarte eleganta!

              Camasile nu sunt nicioadata in plus, in special cele albe. Imi place ca este cambrata si arata foarte office.


            M-am gandit si la sezonul de toamna ce sta sa inceapa si am cumparat si o geaca roz prafuit. Evident si ea redusa. :-)              Cum sunt o mare iubitoare de parfumuri am inhat si un parfum de la ei, dupa ce mi-am bagat nasucul in toate testerele lor evident. Am ales Tuberose.


            Cumparaturile au fost facute prin Buzzstore. Daca vreti sa participati la campaniile lor gasiti aici linkul pentru inregistrare. I love Bucuresti Mall!

           Bucuresti Mall continua sa-i susțtnă pe creatorii romani de moda in cadrul Designers Boutique@Bucuresti Mall, un pop-up store special care gazduiește gratuit cele mai noi colectii ale designerilor autohtoni. Din primavara acestui an, cand a fost inaugurat magazinul inedit, printre brandurile prezente la Designers Boutique s-au numarat Venera Arapu, Izabela Mandoiu, Kinga Varga, Bon Bijou, Papucei si altele.

          Bucuresti Mall este primul centru comercial modern de tip shopping mall din Romania, deschis in septembrie 1999. Inca de la lansare, Bucuresti Mall a redefinit experientele urbane ale publicului si a deschis noi drumuri in materie de moda si entertainment. In 2018, mixul de branduri si de magazine
continua sa ofere experiente inedite. De exemplu, magazinul Mango din Bucuresti Mall este cel mai
mare din estul Europei si singurul 3-in-1 din Romania, cu colectii pentru femei, barbati si copii, de la
nou-nascuti pana la 14 ani. De asemenea, magazinul Douglas din Bucuresti Mall Vitan, deschis in
2017, este unul dintre cele mai mari din tara.

          Dedicat promovarii celor mai noi tendinte din moda, București Mall organizeaza în mod regulat si workshop-uri pe teme de fashion sutinute de Irina Markovits, stilist personal si colaborator al mall-ului.

Comentarii

Postari asemanatoare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare de pe acest blog

Arta manipularii - Kevin Dutton

Persil Deep Clean

Testamentele - Margaret Atwood