Cumpana destinelor - Veronica Roth (Pecetea mortii #2)

          Am fost tare nerabdatoare sa aflu cum se termina seria Pecetea mortii mai ales cand primul volum a scos la iveala ca Cyra si Ryzek nu au acelasi tata si ca Lazmet Noavek traieste.


          Am banuit corect ca Ryzek ii facuse ceva tatalui sau, dar eu credeam ca il omorase. Am fost foarte surprinsa cand am aflat care sunt parintii Cyrei. Mai este un personaj care afla ca parintii lui nu sunt cine crede el si isi ucide si tatal.
         Un volum extrem de frumos, cu mister, actiune, dar si dragoste si tristete. Daca de obicei volumul doi dintr-o serie este mai slab, nu este cazul aici. A mai ramas totusi intrebarea de ce Sifa nu si-a avertizat sotul si tatal ca Ryzek avea sa vina dupa ei. A spus doar ca ce ar fi putut fi ar fi fost mult mai rau.

              Unele destine se implinesc, cum este cel al lui Cisi, sora lui Akos si al lui Ryzek, altii vor afla ca si-au implinit destinele deja, cum sunt Cyra si Akos.
            Pierderea celor dragi vor strica multe aliante si prietenii. Personajele vor incerca sa-si indeplineasa propriile scopuri si interese. Vor exista multe intelegeri, unele in vazul tuturor, altele secrete. Pe scurt „Onoare nu-si are locul in supravietuire" cum spunea Cyra.
           Actiunea din Cumpana destinelor este povestita de aceasta data din perspectiva a patru personaje: Cisi, Eijeh, Akos si Cyra.
              Cyra si Akos vor trece prin incercari ca si cuplu. Ramane sa citi cartea ca sa aflati daca vor  alege sa ierte si sa ramana impreuna. Ambele volume le gasiti la edituracorint.
              Nu prefer neaparat genul de carti sf, dar voi mai merge pe aceasta autoare si cu alte serii.


           „Singurul motiv pentru care imi bat capul sa fiu interesant fata de tine, gandi Akos, este ca sunt sigur ca, daca nu as fi, m-ai ucide."

           „Un risc trebuie asumat doar atunci cand nu exista o alta optiune disponibila, spuneau invataturile."

           „Cand ti-am aratat aceste peceti, te-ai gandit, fie si pentru un moment, ca facusem ceva ce nu ar putea sa fie iertat?"

Comentarii

Postari asemanatoare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare de pe acest blog

Arta manipularii - Kevin Dutton

Persil Deep Clean

Testamentele - Margaret Atwood