Dupa sapte ani - Guillaume Musso

             Dupa sapte ani de Guillaume Musso este drama unor copii (Camille si Jeremy) ai caror parinti (Nikki Nikovski si Sebastian Larabee) au divortat si nu le este usor sa accepte ca amandoi parintii au alte relatii.

 
           Camille traieste cu tatal ei, Sebastian, care este lutier si provine dintr-o familie bogata, in timp ce fratele ei geaman, Jeremy traieste cu mama lui, Nikki. Cei doi parinti au viziuni diferite asupra vietii si vor sa-i creasca pe copii in mod diferit.

            Actiunea incepe atunci cand Nikki descopera ca fiul ei a disparut de cateva zile si ii cere ajutorul fostului ei sot. Cei doi scotocesc prin camera si descopera droguri si telefonul fiului lor. Primesc un video de cateva secunde pe telefon care surprinde rapirea fiului lor intr-o statie de metrou din Paris.

             Cei doi copii se hotarasc sa-i impace pe parintii lor si isi insceneaza rapirile trimitandu-si parintii la Paris. Fara sa stie insa Jeremy fura de la patronul unui club nu doar banii care i se datorau de pe poker, ci si documentul care identifica locul unde s-a prabusit un avion cu cinci sute de kilograme de droguri.
             Vor reusi oare copii sa-si impace parintii sau dupa sapte ani de la divort este deja prea tarziu? Cartea o gasiti la editura all.


            „Singurele momente importante dintr-o viata sunt cele de care iti amintesti."

           „Parintii mei au divortat cand aveam paisprezece ani, isi aminti ea. A fost poate cea mai grea perioada din viata mea: o suferinta profunda, o bulversare a tuturor lucrurilor in care credeam..."

           „Femeile se indragostesc atunci cand incep sa te cunoasca. Barbatii fac exact invers:cand ajung sa te cunoasca, sunt gata sa te paraseasca." (James Salter, American Express)

            „Doctor Cross: Parintii tai au divortat pentru ca nu mai erau fericiti impreuna.
           Jeremy: Astea-s tampenii! Credeti ca acum sunt mai fericiti? Mama ia pastile cu pumnul, iar tata e foarte trist. Singura persoana care stia sa-l faca sa rada era mama. Exista o groaza de fotografii facute inainte de divort in care ii vezi pe amandoi razand. De cate ori ma uit pe pozele alea, imi dau lacrimile. Inainte, eram o familie adevata. Unita, sudata. Nimic nu putea sa ne atinga..."

          „Timpul, de acum inainte el o stie, nu vindeca nimic. Timpul nu este decat o fereastra pe care nu putem vedea greselile, caci acestea sunt, pare-se, singurele lucruri de care ne amintim clar." (R.J. Elloty, Vendetta)

          Pe blog gasiti si recenzii la MaineCentral Park, Chemarea ingerului , Fata de hartie,
Fata din Brooklyn si Vei fi acolo?

Comentarii

Postari asemanatoare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare de pe acest blog

HYDRA VÉGÉTAL

tratament pentru par cu acid hialuronic si colagen

Palaria Irinei - Li Jingze,Shi Zhanjun