FREYWILLE The Ultimate Kiss - o declaratie a iubirii pure

           Pe 20 octombrie, in Sufrageria Regala de la Muzeul National de Arta al Romaniei, pe acorduri de vioara si intr-un decor fascinant, FREYWILLE a sarbatorit 65 de ani de design unic in email si 7 ani magici in Romania. Sufrageria Regala a fost locul in care arta a intalnit iubirea, frumosul si sensibilitatea, prin lansarea colectiei Hommage à Gustav Klimt - The Ultimate Kiss.


          In numele iubirii si a artei pure a fost pregatit un spectacol de balet ce a pus in valoare exclusivista colectie de bijuterii - o interpretare unica in email a celei mai cunoscute lucrari a lui Gustav Klimt: Sarutul. Conceputa ca o opera de arta in sine, prezentarea a inceput printr-o rama de tablou, iar rochiile create special pentru eveniment au reprezentat panza alba pe care a fost exprimata insasi culoarea vietii. Noul design The Ultimate Kiss este un tribut adus iubirii pure si ilustreaza printr-o simbolistica fascinanta viziunea lui Gustav Klimt asupra dragostei. Asemenea picturii, designul imbina doua aspecte – feminin si masculin – fiecare portretizat prin elemente caracteristice: formele geometrice in nuante de negru si auriu sunt un simbol al masculinitatii, in timp ce nuantele pastelate si motivele florale sugereaza feminitatea.


           Elementul comun al operei lui Gustav Klimt este o gradina cu flori, locul in care ia nastere iubirea.Pentru a transpune in email tehnica speciala a artistului din Perioada de Aur au fost folosite cinci tipuri de suprafete din pulbere de aur de 24k. Mai mult decat atat, crearea motivelor florale a fost o alta provocare, in care efectul special de acuarela a fost obtinut prin segregarea tonurilor luminoase si intunecate.            „Intodeauna am urmarit prin lait-motivele abordate in design-ul bijuteriilor noastre sa celebram valori care nu pot fi cumparate, precum dragostea fara de sfarsit, pasiunea, bucuria de a trai. Chiar daca accentul cade pe creatia artistica, folosim de fiecare data cele mai bune si rezistente materiale. Bijuteriile exprima prin ele insele o alegere emotionala, iar cu design-ul nostru artistic cu atat mai mult. Tocmai de aceea, bijuteriile trebuie sa dureze o viata intreaga. Suntem mandri ca cei care aleg sa ne poarte bijuteriile decid sa isi sublinieze individualitatea, bunul gust, cultura, educatia aleasa, dar si dragostea pentru frumusete, arta si estetic. Sunt persoane sigure pe ele, cu inclinatie catre cultura, care au constiinta trasaturilor ce ii definesc, oferindu-le unicitate” apreciaza Dr. Friedrich Wille, presedinte FREYWILLE.
Comentarii

 1. Un eveniment la care mi-ar placea sa particip si eu. Sa le porti cu drag.

  RăspundețiȘtergere
 2. Ceasul este superb! Chiar pare faurit cu multa pasiune. :)

  RăspundețiȘtergere
 3. Frumos pandantiv. Si ceasul e dragut. Sa le porti cu drag!

  RăspundețiȘtergere
 4. sa le porti cu drag, imi place ceasul tare mult!

  RăspundețiȘtergere
 5. Un eveniment la care mi-ar fi placut sa particip. Imi place ceasul

  RăspundețiȘtergere
 6. Sa le folosesti cu drag ! Super frumoase bijuteriile

  RăspundețiȘtergere
 7. Imi place mult pandantivul. Ceasul pare dragut. Nu prea imi dau seama :) din poza.

  RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postari asemanatoare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare de pe acest blog

Arta manipularii - Kevin Dutton

Persil Deep Clean

Testamentele - Margaret Atwood