BVLgari Omnia Amethyste Sephora

        Morning! Asa cum am mentionat si aici, in aceasta perioada Sephora ne rasfata cu oferte foarte bune. 
       Pana pe 8 octombrie orice produs (inclusiv cele care vin in casete) beneficiaza de 20% reducere prin cardul Sephora!
        Aceasta cutie contine un portfard cu parfumul BVLgari Omnia Amethyste  (65 ml, pentru ca intotdeauna aleg varianta mai mare, iar daca nu exista in magazin prefer sa nu cumpar de acolo), o lotiune de corp  Bvlgari Omnia 75 ml si un sapun Bvlgari Omnia de 75 g. De obicei casetele beneficiaza de acelasi pret ca parfumul in sine, deci tot ce se mai afla in cutie sunt produse oferite cadou. In general, ofertele nu se cumuleaza, dar ca si aici, am beneficiat si de reducerea de 20% la parfum (cutie).
        Textura cremei este superba, usoara, foarte fina. Singurul minus este ca miroase decat pe jumatate cum miroase parfumul.


.

         Nu doar la cumpararea unor parfumuri primiti produse cadou ci si la casete cu parfumuri. Am inhatat si o crema Modern Muse (din cadourile la alegere) si balsamul dupa ras Bvlgari. Mostra FlowerBomb am primit-o de la casa.         Nu uitati de cadoul pentru simpla vizita: mostra Modern Muse Le Rouge, serul de noapte si mascara Estée Lauder.
         Este unul din parfumurile mele favorite, deci a fost o oferta foarte buna. Nu uitati ca aceasta este ultima zi cand mai puteti sa luati produs cu 20% reducere. Voua ce produse v-au facut cu ochiul in ultima perioada?

Comentarii

Postari asemanatoare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare de pe acest blog

HYDRA VÉGÉTAL

tratament pentru par cu acid hialuronic si colagen

Palaria Irinei - Li Jingze,Shi Zhanjun