Postări

HYDRA VÉGÉTAL

Imagine
La Yves Rocher luna martie este dedicata ingrijirii tenului, motiv pentru care gama HYDRA VÉGÉTALse reinnoieste cu texturi noi, mai eficiente si mai senzoriale, datorita extractului exclusiv din planta Edulis.


         Edulis este o planta suculenta ce creste la malul marii. Are capacitatea de a rezista stresului din mediul inconjurator: seceta, multitudinea de saruri ce perturba cresterea multor plante. Apa din celulele plantei Edulis permite stocarea apei in straturile pielii si eliberarea acesteia pentru o hidratare continua timp de 48 de ore!


          Produsele din gama HYDRA VÉGÉTAL se gasesc incepand din aceasta luna atat in magazinele fizice Yves Rocher, cat si online pe www.yves-rocher.ro.

Palton gri si rochie alba

Imagine
Nu am mai facut de multisor o postare tip ootd si aceste poze de fapt sunt de anul trecut, de pe la finalul anului cei drept.


            Rochia imi place mult mai mult decat ma asteptam. Este dintr-un material tare rezistent si lungimea este perfecta. Intentionez s-o port si acum si la vara.

Am uitat sa fim fericiti - Liane Moriarty

Imagine
Alice Mary Love se loveste puternic la cap in timp ce se afla la gimnastica cu o prietena de a ei, Jane Turner si uita ultimii zece ani din viata ei. Ea crede ca are 29 de ani si este insarcinata si afla cu stupoare ca are 39 de ani si 3 copii, Olivia, Tom si Madison, de care nu-si aminteste.


            Alice isi aminteste ca avea o relatie extrem de apropiata cu sora ei mai mare, Elisabeth.
            Acum realitatea este alta si afla ingrozita ca relatia cu sotul sau Nick s-a deteriorat atat de mult incat sunt in divort si se lupta pentru custodia copiilor. Nici relatia cu Elisabeth nu este prea apropiata, iar Jane a devenit chiar avocata ei de divort.

Incaperi ferecate - Care Santos

Imagine
Incaperi ferecate de Care Santos este un roman cu iubiri pasionale, tradari si  idealuri spulberate. Actiunea se petrece pe mai multe planuri temporale.
            Secretele familiei Lax sunt incifrate in picturile enigmatice ale mostenitorului sau, pictorului Amadeo Lax. Nepoata acestuia ajunge sa descopere destinul lui, atunci cand se hotaraste sa transforme casa lasata mostenire intr-un muzeu care sa reuneasca toate tablourile. Cand arhitectii incep renovarea, familia asista cu stupoare la descoperirea unor camere secrete, a unui cadavru si la episoade nebanuite din istoria familiei.


         Amadeo Lax, un om ce a cunoscut atat marirea cat si decaderea morala prezinta contraponderea talentului: rautate si vanitate. Personal l-am gasit un neinteles si un rasfatat. Nimic nu-i scuza actiunile. Rivalitatea cu fratele sau mai mic Juan pornita de la cine sa beneficieze de atentia si afectiunea Conchitei ii afecteaza iremediabil pe amandoi. Pentru un eveniment din timpul c…

Why Fine Pure Silver Jewellery Is Preferable To 925 Silver Jewellery

Imagine
Maybe you have purchased a silver necklace as well as your neck started to show red or start creating a rash? This is because the silver that you're putting on contains other alloys which are reacting for your skin. Silver contains 92.5% silver in which the remaining 7.5% could be a mixture of precious metals like copper or nickel or aluminum. Other metals give silver more strength but additionally lower the need for your jewellery. Silver skin reactions pressure customers to either waste your money to purchase gold or platinum jewellery which could cost as much as ten occasions the price of a silver necklace. Pure silver doesn't contain every other metals such that it's hypo-allergenic and is not found to result in any skin irritations.


           It's a common reality that pure silver is really a softer metal and can't be produced into jewellery. That's now no problem any longer. Using the most advanced technology, special machines happen to b…

Postari asemanatoare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...