Sfaturi simple pentru a face corturile de copii mai distractive

            Acum ca toamna este pe sfarsite, joaca în aer liber - fie ca este vorba de parc, camping sau drumetii - urmează să inceteze în curând (sau sa se scurteze, ca durata). Din fericire pentru copii, acestia se pot distra „în camping” în interiorul casei. Corturile de interior pentru copii sunt potrivite pentru prichindeii de 2-7 ani. Știm că unii părinți adoră să-și vada copiii jucandu-se în interior, mai ales după terminarea verii. Există câteva sfaturi pentru ca aceste corturi să fie mai distractive decât credeți!             1. Asigurați-vă că sufrageria voastra are suficient spațiu pentru a permite montarea si joaca in cort si in jurul acestuia

             Verificati dimensiunile prezentate in specificatiile produsului. Asigurati-va ca mai aveti suficient spatiu in respectiva incapere pentru ca toti copiii să poată intra și ieși în cort cu usurinta si sa nu se loveasca de diversele obstacole din jur.


             2. Adăugați un covoras sub cort

            Temperaturile scazute de pe timpul noptii (sau chiar din timpul zilei, la final de toamna sau iarna) trebuie luate in seama. De aceea este mai cald și mai confortabil dacă se adaugă un covoras stabil, sub cort. În plus, adăugarea unui covor sub cort oferă și o suprafață moale, mai confortabila, ce ajuta si impotriva accidentarilor.

               3. Adăugați câteva pături și perne în cort

               Ce modalitate mai buna pentru a aduce un plus de caldura și de confort în interiorul cortului decat cu paturi si perne? Astfel, joaca va dura mai mult.


              4. Pregatiti sursele de lumina

               Pregătirea unor iluminări potrivite în timpul serii sau a zilelor intunecoase poate schimba atmosfera camerei intr-un mediu cald. Lumina va transforma întreaga cameră si ii va face pe cei mici sa fie mai energici. 


              5. Pregătiți câteva prajiturele sau gustari

              Desigur, cui nu îi plac gustarile? Toți copiii adoră fructele, snacksurile sau biscutii. Pregătiți câteva gustari pentru a vă asigura că nici copiii  nu vor fi flămânzi în timpul jocurilor.


             Asadar, ce mai aștepți? Pregătiți-vă cortul interior pentru copiii chiar acum. Descoperaoferta Kizo.ro de corturi de joaca si jucarii pentru camera copilului, aici! 

Comentarii

Postari asemanatoare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare de pe acest blog

HYDRA VÉGÉTAL

Sfaturi pentru alegerea ceasului de mana perfect

Vrei sa iti deschizi un service auto? Iata ce lucruri trebuie sa ai in vedere!