Sarutul castigatorului - Marie Rutkoski (Trilogia castigatorului #3)

            Sarutul castigatorului incheie trilogia castigatorului, dupa volumele Blestemul castigatorului si Tradarea castigatorului. Acest volum l-am gasit mai plin de suspans decat precedentele, e drept si pentru ca eram curioasa sa descopar cum se incheie povestea lui Arin si a lui Kestrel.


            Noua situatie, de sclava, o schimba pe Kestrel, asa cum si era de asteptat. Dezmostenita si izgonita chiar de tatal ei, Kestrel ajunge din viitoare regina intr-o tundra impreuna cu alti dusmani ai coroanei. Incearca sa ajunga la Arin trimitand printr-un curier heranni o molie. Ea incearca astfel sa-l faca pe Arin sa inteleaga ca ea fusese spioana de la curtea regelui.

          Ajunsa in lagar realizeaza rapid ca reactiile oamenilor de acolo sunt cel putin ciudate. Isi da seama ca au droguri in mancare si in apa. Planuieste evadarea si ocazia nu se lasa mult asteptata atunci cand in lagar soseste un musafir neasteptat care ii ofera o cheie. Este insa prinsa si readusa in lagar. Evadarea este pedepsita prin biciuire. Nemaiputand sa se abtire de la mancare si apa si plina de rani accepta drogurile si ajunge in aceeasi stare ca si ceilalti detinuti.

            Arin lupta cu printul dacran Roshar si castiga, dar sunt convinsi ca valorieni vor ataca din nou. Telul lui este sa razbune pierderea familiei lui si sa invinga armata regelui valorian.

             Curierul herrani ii aduce molia si realizeaza ca mesajul vine de la spioana lui, Molie, dar curierul nu-i poate spune cum arata. Razboiul este in toi, dar cand Arin descopera ca Molia este Kestrel pleaca in cautarea ei. O scoate din lagar dar ea nu-l mai recunoaste. Cum se incheie trilogia? Aflati citind seria pe care o gasiti la corint.

             Sarutul castigatorului este o carte plina de rasturnari de situatie.

            Povestea de dragoste dintre cei doi protagonisti a trecut prin toate starile. De la ura, pentru ca provin din popoare rivale, la prietenie, afectiune si iubire.


          „ Nu joc cu tine pentru ca si atunci cand castig, tot pierd. Intre noi nu a fost niciodata doar un joc."

          „ Ti-am scris o scrisoare cand eram in capitala. Atat de proasta sa marturisesc totul in scris. Am spus tot ce am facut. Informatiile date lui Tensen. Felul in care am tradat imperiul. Ce simteam. Tata a citit scrisoarea. I-a data-o imparatului. Kestrel plangea in timp ce vorbea. Si stiu, stiu ca l-a durut, ca am stricat ceva, ca a simtit cum se strica ceva. Poate ca pentru el, nu mai eram eu, intelegi? Numai eram fiica lui. Nu mai eram o persoana cunoscuta. Ci doar un strain mincinos. Dar cum a putut? De ce nu ma putut iubi pe mine cel mai mult? Sau suficient? De ce nu m-a putut iubi destul de mult incat  sa ma aleaga pe mine in detrimentul regulilor lui."

          „Incheierea unei serii e un moment ciudar: un soi de nimb de tristete si de entuziasm." (Marie Rutkoski)

Comentarii

Postari asemanatoare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare de pe acest blog

HYDRA VÉGÉTAL

Eu si totusi alta - Jojo Moyes (Inainte sa te cunosc #3)

Sotia tacuta - A.S.A Harrison