Puterea - Jennifer L. Armentrout (Titanii #2)

             Puterea, volumul doi din Titanii ii gaseste pe Josie si Seth in colegiul Covenant. Seth o antreneaza acum ca puterile ei au fost eliberate si trebuie sa-i gaseasca pe ceilalti cinci semizei pentru a inchide Titanii in Tartar. Doi din cinci semizei au fost deja capturati de titani care se hranesc din ei.            Povestea dintre protagonisti nu doar ca este foarte erotica, dar este extrem de nerealista si se simte ca este imaginata de o femeie. Ar fi putut fi credibila daca nu s-ar fi creat anumite lucruri unilaterale. Urcusurile si coborasurile din relatie sunt si ele un pic cam mult, cam fortate. Seth sustine mai mareu ca el nu merita iubit si cu atat mai putin de cineva precum Josie. Penibil. Imi plac povestile reale, credibile. Nici conversatia dintre Alexandra si Josie nu este tocmai ceva plauzibil. Chiar si asa cartea este faina si merita citita. Cred ca o sa va intre la inima.

           Scriitura este extrem de usoara, rapida, te face sa dai pagina dupa pagina pentru a ajunge la final. Am devorat cartea! In mare mi-a placut autoarea si vreau sa citesc si celelalte carti ale ei, dar as fi vrut mai mult accent pe actiune si nu pe povestea de dragoste.

           Apar personaje noi, Meduza si Hercule, dar si personaje despre care se "auzise" in primul volum, Intoarcerea: Alexandria Andros si Aiden St Delphi.
           Aparitia lui Alex o face pe Josie extrem de geloasa, desi Alex este indragostita si foarte fericita cu Aiden. Simplul fapt ca a existat in viata lui Seth si a facut parte din trecutul lui o irita foarte tare pe Josie. E drept ca intre cei doi inca mai exista o legatura foarte puternica.

          Finalul cartile lasa ravagii. Uciderea unui titan cu mainile goale are consecinte asupra intregului univers al seriei.
          Este o carte pentru adolescenti, care insa mi-a placut mult mie si sunt tare curioasa sa vad ce se mai intampla. O gasiti la corint.          „ -Violenta naste violenta.
          - Sunt destul de sigur ca asta a spus-o Martin Luther King Jr.
          - Cuvinte intelepte spuse de un barbat intelept, a raspuns el, intorcandu-se spre mine. Violenta macina si se transforma intr-o ura rea si molipsitoare, Apollyon. Se raspandeste ca un cancer care nu dispare decat daca e operat. Multi dintre cei de aici si din lume sunt afectati de ea, iar purii care se fac vinovati... ei bine, unii dintre ei reprezinta o cauza pierduta."

          „ Sa-i arat ca el era definit de suma tuturor lucrurilor pe care le facuse, nu numai de partile obscure, de care se rusina si coiam sa fac asta pentry ca il iubeam si il acceptam asa cum era, cu toate greselile lui. Asta inseamna sa iubesti. Iubirea iti da curaj."

          „ Pentru ca ma duceam dupa Seth si nu intentionam sa ma odihnesc sau sa renunt pana nu-l aduceam acolo unde ii e locul. Langa mine."

          „ Puterea este cel mai ispititor viciu. Corupe si distruge, a spus ea, coborand vocea. Si cel mai ascuns dintre pacate."

Comentarii

Postari asemanatoare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare de pe acest blog

HYDRA VÉGÉTAL

Vrajitoarea - Camilla Läckberg (Seria Fjällbacka #10)

Cand infloreste liliacul - Martha Hall Kelly