Isla si fericirea pana la adanci batraneti - Stephanie Perkins

          Genul Stephanie Perkins este genul care la prima vedere prinde adolescentilor, dar reuseste sa cucereasca si oamenii mai pretentiosi.           Isla si fericirea pana la adanci batraneti este o lectura usoara, foarte potrivita pentru o zi in care vrei sa te relaxezi si s-o inchei cu zambetul pe buze.
           Isla este indragostita de Joshua Wasserstein de mai multi ani, dar acesta era intr-o relatie cu o colega mai mare cu un an. Se despartisera luna trecuta, chiar inainte de absolvirea ei.

           Isla este o persoana iubitoare care incearca sa ajute si este optimista. Josh este artist visator care incearca sa placa doar femei iubite, desi e cautat de multe fete. Cartea incearca sa surprinda atat partile bune, cat si cele rele ale relatiei celor doi.
           Scriitura este simpla, dar extrem de captivanta si pentru toate gusturile.

           Intr-o vara, intamplator, dupa un drum la dentist unde i s-au administrat medicamente contra durerii care actioneaza ca drogurile, ea vorbeste cu Josh. Se indragostesc rapid unul de celalalt, dar la fel de rapid incep sa aiba probleme din cauza neincrederii si a comunicarii problematice.

           Apar si celelalte personaje ale trilogiei: Anna, Étienne (din Anna si sarutul frantuzesc) si Lola şi Cricket (din Lola si baiatul din vecini). Practic fiecare carte din trilogie are un alt cuplu in plin plan.

         Isla si fericirea pana la adanci batraneti este al treilea volum dupa  Anna si sarutul frantuzesc si Lola si baiatul de treaba din vecini. Cartile pot fi citite atat pe rand, cat si in alta ordine.

         V-o recomand cu drag, chiar daca nu sunteti pasionati de genul de carti romantice. Autoarea are un stil de a scrie care mi se va strecura pe sub piele. O gasiti la libris.


          „ - In orice, ca sa fii bun, trebuie sa exersezi."

          „ Daca o sa continui sa fugi de realitate, n-o sa stii niciodata cine esti. Eu stiu cine esti si iubesc cine esti. De ce nu ai incredere in mine?"

Comentarii

Postari asemanatoare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare de pe acest blog

HYDRA VÉGÉTAL

Vrajitoarea - Camilla Läckberg (Seria Fjällbacka #10)

Cand infloreste liliacul - Martha Hall Kelly