Inocentii - Taylor Stevens (Vanessa Michael Munroe #2)

             Cartile politiste sunt printre preferatele mele. Inocentii de Taylor Stevens este al doilea volum din seria Vanessa Munroe, dar primul pentru mine.


           Pe masura ce patrund in roman, misterul se adanceste. Totul porneste de la gasirea unei fetite, Hannah. Un prieten foarte bun, gay, o cauta pe Vanessa Michael Munroe si-o roaga sa-l ajute s-o gaseasca pe fetita unei prietene de-a lui din copilarie Charity. Dupa ce studiaza dosarul Vanessa realizeaza ca nu este complet si desi lasase totul ii ofera lui Logan sansa sa se explice sau ea se retrage. Strans cu usa Logan recunoaste ca Hannah este fetita lui.

          Fetita este rapita de o secta religioasa care incearca sa-i pazeasca pe credinciosi de Vid (cei din lume). Insa cum este si de asteptat copii nu sunt intrebati daca isi doresc sa traiasca acolo cu ei. In plus pentru a putea sustine Alesii (cum isi spun ei) fetitele sunt date unor pervesti care platesc pentru serviciile prestate.

          Dincolo de redactare romanului care mi-a placut, mi-a placut si ideea de prietenie adevarata, cu toate sacrificiile care implica acest lucru. Povestea este credibila si din pacate reala pentru multi. Manipulari in masa, personaje fara coloana vertebrala, tipologii de oameni reali.
          Primul volum din serie este chiar mai cunoscut decat acesta si este Femeia Cameleon si sper sa-l citesc curand.O gasiti la libris.          „ Educatia nu este acelasi lucru cu inteligenta si hotararea, spuse Heidi, zambind iar."

Comentarii

Postari asemanatoare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare de pe acest blog

HYDRA VÉGÉTAL

Eu si totusi alta - Jojo Moyes (Inainte sa te cunosc #3)

Sotia tacuta - A.S.A Harrison