Coroana - Kiera Cass (Alegerea #5)

           Ultimul volum din seria Alegerea este Coroana. Dupa atacul de cord suferit de America in volumul precedent, Mostenirea, sotul ei, regele Maxon alege ca Eadlyn Helena Margarete Schrave sa devina regenta.


           Dorind ca lumea sa nu o mai considere slaba, Eadlyn face selectia pentru baietii care raman in lupta pentru inima ei, pentru Elita: Gunner Croft, Kile Woodwork, Ean Cabel, Hale Garner, Fox Wesley si Henri Jaakoppi.

           Eadlyn este sfatuita de un "angajat" Cooddly sa mearga la razboi cu Franta din cauza casatoriei lui Ahren cu Camilla, dar ea stie ca fratele ei nu a fost rapit asa ca il concediaza pe Cooddly.
           Eadlyn este ceva mai matura, insa in continuare o consider extrem de rasfatata. Are impresia ca este deasupra tututor pentru ca va deveni regina, desi acest lucru se intampla prin nastere si nu datorita vreunul talent deosebit detinut de ea.

           Ajunge sa-i cunoasca mai bine pe baietii ramasi in cursa, insa desi realizeaza ca are ceva sentimente pentru unul dintre ei continua Alegerea. Ca si la Maxon si America acest lucru m-a surprins. Apoi inima ii este rapita pentru un baiat care nu este in Alegere, dar pe care ea il stia de cand era mica. Insa acest baiat nu se afla in relatii prea bune cu tatal ei.

           Introducerea lui in carte intr-un moment in care nu ma asteptam si eram convinsa ca stiu exact pe cine va alege printesa a fost grozav. Gasiti seria Alegerea la corint.
           Celelalte volume sunt: Alegerea, ElitaAleasaMostenitoarea.


          „ Doar lipsa unei persoane te face constient de prezenta ei."

          „ - Stiu. Unii vad o buruiana, altii vad o floare. Perspectiva conteaza."

          „ Cred ca este important faptul ca se echilibreaza unul pe celalalt."

          „ Trebuie sa imbratisezi ideea de imperfectiune, chiar si fata de lucrul care pentru tine reprezinta perfectiunea."

          „ Sa te indragostesti inseamna să te avanti cu capul inainte in ceva ce ti-ai dorit dintotdeauna. Sau sa incerci ceva de care te-ai temut toata viata.”

          „ Probabil ca toate impresiile tale despre toti sunt gresite intr-un fel."

Comentarii

Postari asemanatoare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare de pe acest blog

HYDRA VÉGÉTAL

Vrajitoarea - Camilla Läckberg (Seria Fjällbacka #10)

Cand infloreste liliacul - Martha Hall Kelly