Puf! Puf! Pentru toalete fara tabu foloseste V.I.Ppoo

               AirWick a lansat spray-urile de toaleta V.I.Poo pentru a ne ajuta sa scapam de mirosurile neplacute. Sunt disponibile 3 variante: lamaie, lavanda si fresh. Eu le-am testat exact in ordinea mentionata si urmatorul mi-a placut mai mult, deci favoritul meu este cel fresh, dar imi plac toate trei.


               V.I.Poo are uleiuri esentiale ce formeaza o pelicula la suprafata apei. Astfel mirosurile neplacute sunt indepartate si se elibereaza un parfum placut in aer.

               V.I.Poo te ajuta sa eviti momentele jenante de la iesirea de la baie in situatiile in care mai "imparti" toaleta cu cineva.
           Inainte de folosire se agita bine. Se pulverizeaza 3-4 pufuri in vasul de toaleta si apoi se foloseste toaleta in mod normal. Usor de folosit!

           Spre deosebire de odorizantele de aer care contin aerosol si arome de mascare si sunt daunatoare, V.I.Poo creeaza un strat protector pe supafata apei de toaleta.


           O produs V.I.Poo ajunge pana la 100 de aplicari. Important de stiut este ca trebuie folosit inainte de utilizarea toaletei, la suprafata apei din vas.

           Dimensiunea recipientului este ideala pentru a exista in poseta.
           Daca vreti sa testati si voi produse prin Buzzstore aveti invitatia de inscriere aici.

           Le-ati folosit? Care este preferatul vostru?

Comentarii

Postari asemanatoare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare de pe acest blog

HYDRA VÉGÉTAL

Eu si totusi alta - Jojo Moyes (Inainte sa te cunosc #3)

Sotia tacuta - A.S.A Harrison