Aleasa - Kiera Cass (Alegerea #3)

           Au mai ramas doar patru din din cele sase fete alese in Elita, dupa ce dupa ce Marlee a fost biciuita in mod public si rebelii au omorat-o pe sora mai mica a lui Natalie care a ales astfel sa paraseasca Alegerea.


           America incearca sa-l seduca pe Maxon, dar acesta o refuza pentru ca ea nu este genul acela de fata, iar a doua zi ii propune sa lucreze la un proiect prin care s-o faca preferata publicului si astfel sa intre in gratiile regelui.
           Ideea lui Maxon de a cocheta cu mai multe nu este tocmai pe placul meu. Inteles ca el trebuie sa-si aleaga o sotie indiferent daca aceea este alegerea lui principala sau una secundara, insa nu trebuia sa se pupe cu toate.
           Ramana stfel in concurs cate o fata din doi, din trei, din patru si din Cinci, iar America este fortata de rege sa renunta le bani pentru ca este in Alegere.
           Apar mai multe informatii despre Rebeli, cine sunt si ce doresc. Maxon surprinde din nou prin deciziile luate, iar elementul de basm nu dispare. Maxon se simte tradat de secretele Americii.

           Secretul tatalui Americii m-a luat cu totul prin surprindere, nu m-am asteptat deloc. La cum a fost introdus in volum banuiesc ca a fost o alegere de moment.
           Maxon isi alege in sfarsit mireasa, dar trebuie sa cititi volumul ca sa aflati cine este. O gasiti la corint. Pana acum este volumul meu preferat din serie.
             Aleasa este al treilea volum dintr-o serie de cinci. Au mai ramas Mostenitoarea si Coroana.


           „ Apoi m-am gandit la Maxon si cum spunea el mereu ca trebuie sa infrunti cu curaj orice situatie dificila."

           „ - Asadar, nu va grabiti, ne-a sfatuit ea. Adaptati-va situatiei in care va aflati. Si lasati totul sa curga de la sine. Nu voi il alegeti; el va alege pe voi. Nu are sens sa le urati pe celelalte pentru asta. "

           „ - Chiar asa fiind, nu cred ca el ma doreste. Chiar daca ar face-o, a adaugat, tragandu-ti mainile din ale mele ca sa-si aranjeze machiajul, cineva mi-a amintit de curand ca nu am nevoie de un barbat ca sa obtin ceea ce vreau de la viata."

Comentarii

Postari asemanatoare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare de pe acest blog

HYDRA VÉGÉTAL

Pacienta tacuta - Alex Michaelides

tratament pentru par cu acid hialuronic si colagen