Uscator de par Rowenta Instant Dry Premium Care

             Ar fi ideal sa avem un stilist personal care sa se ocupe de parul nostru in fiecare zi. Dar acest lucru nu inseamna ca nu putem sa avem un par superb fara sa investim foarte multi bani in noi produse pentru par. Produsul cel mai important pentru aranjarea parului pentru toate fetele este uscatorul de par, cel putin ca punct de plecare.


              Uscatorul de par Rowenta Instant Dry Premium Care este usor de folosit si manevrat. Premium Care Instant Dry ofera rezultate ultra rapide cu ajutorul motorului de mare putere de 2200 W si a difuziei de aer imbunatatite, furnizata prin tehnologia inovatoare Moving Air Booster. Functia Moving Air Booster amplifica difuzia caldurii, accelerand eficienta uscarii. Parul nu arata si nu se simte deteriorat dupa utilizare. Tehnologia Advance Care usuca la temperatura optima protejand parul. Functia de ionizare este in general specifica unui uscator profesionist.  Aceasta tehnologie reduce electricitatea statica si protejeaza parul de riscul de deteriorizare si de incretire. In plus aduce un aspect placut firelor de par si o stralucire de durata.


          Usuca parul mult mai repede decat celelalte uscatoare de par pe care le-am avut si nu se supraincalzeste. Mai aveam unul pe care il foloseam pana la acesta, dar acum intind mult mai des mana dupa Rowenta Instant Dry Premium Care.
            Este usor de depozitat, pentru ca are un inel de agatare, dar eu prefer sa-l pun in cutie. Asa fac cu toate produsele de par si mereu le scot din cutie. Consider ca asa le protejez mai bine.


            Uscatorul de par a venit si cu doua accesorii: un concentrator si un difuzor. Ele se vand si separat.
             Concentratorul gestioneaza inteligent difuzia fluxului de aer prin concentrarea acestuia. Mai precis, presiunea aerului va fi mai mare pe o suprafata mai mica pentru a obtine o coafura naturala, perfect finisata. Este confentionat din plastic, dar are proprietate termorezistenta.
             Difuzorul directioneaza fluxul de aer, defineste buclele si aranjeaza parul pentru un plus de volum. Aerul cald trebuie directionat catre radacina. Perii acestui accesoriu ridica firele si permit fluxului de aer sa ajunga mai usor la scalp. Are forma unei perii rotunde.


          Are sase setari: trei trepte de temperatura si doua viteze ce se combina in functie de rezultatele dorite si de tipul de par.
          Treptele de viteza isi ofera controla supra vitezei cu care este generat fluxul de aer cald sau rece.  Viteza ridicata este utilizata cand vrei sa-ti usuci parul cat mai repde posibil. Eu nu o prea folosesc pentru ca functioneaza foarte bine si extrem de rapid si cea mai mica viteza.
           Daca insa folositi si alte substrante lichide (eu folosesc keratina lichida) si atunci pentru a se fixa mai bine in par keratina lichida (care necesita aer cald) folosesc uscatorul la cea mai mica viteza cu cel mai mic debit de aer cald.


          Cel de-al saselea buton este pentru aer rece. Acest buton este pentru a fixa coafura la final.Intalnit deseori la un uscator profesionist. Cu ajutorul lui parul isi va mentine forma pentru o perioada de timp mai lunga.


         Se poate curata foarte usor cu ajutorul grilei detasabile, pentru o performanta durabila.


           Cablul este lung de 1, 8 m. Uscatorul de par este alb cu mici insertii de roz prafuit.
           Daca sunteti in cautarea unui uscator de par cu un raport calitate pret bun, vi-l recomand pe acesta. Il gasiti aici , aici sau aici.
           Daca vreti sa testati si voi produse prin Buzzstore aveti invitatia de inscriere aici.

Comentarii

Postari asemanatoare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare de pe acest blog

HYDRA VÉGÉTAL

Eu si totusi alta - Jojo Moyes (Inainte sa te cunosc #3)

Sotia tacuta - A.S.A Harrison