Fata din cosmaruri - Kendare Blake (Anna in vesmant de sange #2)

            Inca de cand am inceput sa citesc Anna in vesmant de sange stiam ca exista si continuarea, asa ca abia am asteptat si volumul doi Fata din cosmaruri.

               Theseus Cassio Lowood (Cas) este indragostit de Anna, pe care trebuia s-o extermine. Anna il iubeste la randul ei si s-a sacrificat pentru el si pentru prietenii lui, Thomas Aldous Sabin si Carmel.


            Cas ajunge s-o vada pe Anna cum sufera si pare torturata. Cas se duce cu Thomas la o matusa de-a lui Thomas, Riika care ii spune sa-i vorbeasca Annei pe limba ei cu o toba lapona.

          Asa ajunge Cas sa-si dea seama ca Anna este torturata de Obeahman, care ii frange oasele. Anna in cere lui Cas s-o salveze, dupa ce Cas, Thomas si Carmel ii urmeaza sfatul Riikai cu toba.Thomas si Carmel il sustin chiar si atunci cand sunt pusi in pericol.
          Carmel ii da seama ca este prea periculos ce fac ei si-l paraseste pe Thomas si se intalneste cu Derek.
          In acest volum Anna nu prea este prezenta, dar traieste in mintea lui Cas si astfel isi face simtita prezenta.

              Cas vrea sa faca tot ce poate pentru a o salva pe Anna si a o aduce inapoi. Care va fi oare pretul? Primeste o  poza cu Ordinul si Gideon. Initial crede ca i-a fost trimisa de Gideon pe care nu-l mai vazuse de mult, dar Jestine Rearden (Jessy) ii spune ca ea i-a trimis-o. Jessy este cea care trebuie sa-l inlocuiasca pe Cas. Va incerca Jessy sa-l ucida? Va invit sa cititi cartea la edituracorint.

             Am mai citit de Kendare Blake Trei coroane intunecateUn tron intunecat.           „Cuvintele nu sunt intotdeauna necesare. Tot ce trebuie este sa stii ce vrei."

           „Nu-ti mai baga nasul unde nu-ti fierbe oala. Ca sa nu te alegi cu un dusman care sa ti-l taie. Sunt mai multe chestii la mijloc, simt asta, e ca o furtuna."

           „E adevarat ce se spune, ca raspunsurile nasc alte si alte intrebari. Intotdeauna e loc de mai mult de aflat, mai mult de descoperit si de facut."

           „Mi-as dori sa nu fie atat de ezitant, de sceptic. Chiar daca incercarea e sortita esecului, nu are rost sa gandim negativ dinainte."

Comentarii

Postari asemanatoare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare de pe acest blog

HYDRA VÉGÉTAL

Casa de langa lac - Kate Morton

Eu si totusi alta - Jojo Moyes (Inainte sa te cunosc #3)