Damnare - Lauren Kate (Ingeri cazuti #1)

             Am mai citit carti cu vampiri, dar nu cu ingeri cazuti. Imediat ce am inceput sa citesc Damnare de Lauren Kate mi-am dat seama ca actiunea imi suna tare cunoscuta. Nu, nu am mai citit cartea, dar am vazut filmul. Ecranizarea primului volum se numeste Fallen. L-am vazut acum multi ani si tin minte ca mi-a placut.


           Deci actiunea primului volum o cam stiam in mare. Stiam si explicatia pentru modul in care personajul principal, Lucinda Price (Luce), ajunge la scoala de corectie dupa moartea prietenului sau, Trevor. Prietenul ei este gasit ars si Luncinda nu isi aminteste nimic. Banuiala cade pe ea si este dusa la scola de corectie. Inca de la varsta de cinci ani Luce vede umbre.
            Scoala de corectie are bazinul de inot intr-o fosta Biserica si un cimitir in curte.
            Aici ii intalneste pe Cam si Daniel Gregori. Amandoi ii plac, dar de Daniel se indragosteste si simte in permanenta ca s-au mai intalnit si inainte. Daniel se poarta urat cu ea, uneori cu indiferenta, iar alte ori frumos. Indragostita, Luce, ajutata de prietena ei Penn (Pennyweather Van Syckle-Lockwood) ii verifica dosarul de inscriere. Tatal lui Penn este gradinar, desi nu ar parea dupa cum arata gradina. Din acest motiv Penn este secretara si are acces la dosare.

           Cum a devenit Daniel un Inger Cazut? Cine este Cam? Pe cine va alege Lucinda? Sunt curioasa sa citesc si celelalte volume. Cartea o gasiti la libris.


           „ -  Va trebui sa fiu foarte atenta cu tine, nu? Penn o lua de brat si o conduse afara din baie.
          Totul e sa nu-mi iesi din gratii si nimeni nu va fi ranit. Luce îi arunca din nou o privire ingrijorata, dar chipul lui Penn era impenetrabil.       
          - Glumesti, nu? o intreba.
          Penn zambi, inveselindu-se dintr-odata."

           „Biblioteca de la Dover fusese intotdeauna calea ei de evadare, iar Luce se simti aproape coplesita de usurare cand isi dadu seama ca si aceasta ar putea sa-i ofere aceeasi senzatie de adapost."

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postari asemanatoare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare de pe acest blog

HYDRA VÉGÉTAL

Casa de langa lac - Kate Morton

Eu si totusi alta - Jojo Moyes (Inainte sa te cunosc #3)