Anna in vesmant de sange - Kendare Blake

                 In stilul meu obisnuit atunci cand imi place cum scrie un autor incerc sa pun mana pe tot ce s-a scris inainte sau urmeaza sa apara. Kendare Blake m-a vrajit pur si simplu cu Trei coroane intunecate.


             Theseus Cassio Lowood este un baiat de 17 ani care are vocatia de a ucide fantomele, de a-i ucide pe cei morti. Este o "activitate" mostenita de la tatal sau. Toate aceste crime supranaturale sunt realizate cu un pumnal. El simte fantomele si le poate omori. Cas este un ucigas de fantome profesionist. Se muta foarte des impreuna cu mama lui si cu motanul, Tybalt, pe care-l tolereaza doar pentru ca poate sa simta fantomele.

            Tatal lui Cas a murit in conditii misterioase atunci cand Cas avea 7 ani si de atunci Cas se pregateste omorand diferite fantome. Cas trebuie s-o ucida pe Anna Korlov, fantoma din Thunder Bay, din Ontario. Anna este orfana de tata, iar mama ei, Malvina,  detinea o pensiune in cenrul orasului. Asasinata in 1958, pe cand avea 16 ani, Anna a fost ucisa pe cand se ducea la un bal de scoala. Era intr-o rochie alba de petrecere, iar cand au gasit-o ajunsese sa fie toata patata cu sange si din acest motiv i se spune "Anna in vesmant de sange".

             Incercand sa afle misterul Annei se imprieteneste cu niste colegi de scoala, care-i spun povestea ei. Remarcand ca nu se sperie Mike, un coleg de scoala il duce in casa Annei, lovindu-l in cap. Aici Anna il va ucide pe Mike Andover in fata lui Cas si-l va lasa in viata.

            Cine a ucis-o pe Anna si care este motivul pentru care ea ii ucide pe toti care intra in casa ei veti afla citind cartea.
            Si exista si o continuare la acest volum, Fata din cosmaruri, pe care abia astept s-o citesc. Cartile sunt la libris.


            „- Buna, mama. Iarta-ma ca te-am trezit.
             - Stii ca prefer oricum sa fiu treaza cand vii tu. Ar trebui sa ma trezesti de fiecare data, ca sa pot dormi.
             Nu mai stau sa-i spun cat de tampit suna chestia asta"

            „Ea e cu mine. Ea e rostul meu si-o sa ne salvam unul pe celalalt. O sa-i salvam pe toti. Dupa care o s-o conving ca ea trebuie sa ramana aici. Cu mine."

Comentarii

Postari asemanatoare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare de pe acest blog

HYDRA VÉGÉTAL

Vrajitoarea - Camilla Läckberg (Seria Fjällbacka #10)

Cand infloreste liliacul - Martha Hall Kelly