Tips and tricks: sfaturi EFICIENTE pentru amenajarea unui spatiu recreativ la birou

Tips and tricks: sfaturi EFICIENTE pentru amenajarea unui spatiu recreativ la birou

        Vrei ca angajatii tai sa fie mereu productivi si sa aiba rezultate excelente la munca? Iti doresti sa le multumesti intr-un mod aparte pentru eforturile de zi cu zi? Este mai simplu decat crezi!


            Atat tu, cat si angajatii firmei tale, aveti nevoie de momente scurte de relaxare pe parcursul zilei pentru a face fata sarcinilor solicitante. Multi manageri s-au convins deja ca pauzele de 10 minute pentru cafea nu mai sunt eficiente, de aceea cauta solutii mult mai practice pentru echipele lor.  Una dintre acestea este simpla creare a unui loc de relaxare, în care angajatii sa se detaseze pentru cateva minute de stresul de la birou. Studiile arata ca oamenii nu pot munci la aceeasi capacitate pentru mai mult de 2 ore, iar nivelul de implicare scade tot mai mult catre ora pranzului si dupa pauza de masa.  Asadar, începe prin a alege o camera separata, unde sa nu patrunda zgomotul din birouri.


         Urmeaza pasii din acest articol pentru a crea o camera de relaxare adecvata:
            Culoarea albastru este cunoscuta pentru capacitatea de a calma mintea si de a reduce stresul. De aceea, poti alege sa decorezi incaperea intr-o tematica marina, care sa redea impresia unui alt univers, departe de agitatia biroului. Pentru o atmosfera primitoare, instaleaza un tip de podea de pe https://www.valprestparchet.ro/ro/colectii/parchet_dublu_stratificat_bauwerk-8, care sa se asorteze tematicii pe care o alegi. Decoreaza camera cat mai creativ posibil, cu tablouri si obiecte care sa ii inspire pe oameni.
           Urmatorul pas este sa te asiguri ca angajatii vor beneficia de confortul ravnit. Opteaza pentru canapele si fotolii cu puf, pentru o biblioteca din care sa nu lipseasca reviste la moda si carti de fictiune. Instaleaza un dozator de apa filtrata pe care il gasesti pe www.AQUAtime.ro, pentru a da un plus camerei de relaxare. Intreaga echipa va aprecia, cu siguranta, aceste beneficii si va profita la maximum de timpul pauzei.
          Fie ca alegi o tematica de inspiratie marina, fie ca alegi sa ai o camera de jocuri, recomandarea specialistilor este sa instalezi un acvariu cu pesti în încapere. Studiile de lunga durata au demonstrat ca un acvariu reduce semnificativ nivelul de stres si, implicit, tensiunea, avand efecte similare culorii albastru.
         Incurajeaza-i pe angajati sa personalizeze, la randul lor, camera. De vreme ce le este destinata, acestia isi pot împartasi informatii cu privire la evenimente sociale, excursii de grup sau curiozitati, daca instalezi un panou sau un loc special destinat unei astfel de activitati. Acest lucru va contribui la coeziunea echipei si la formarea  grupurilor noi de prieteni.


          Multe dintre companiile de succes se orienteaza catre amplasarea de mese de biliard, de fotbal sau jocuri video, care sa le ofere colegilor sansa sa lucreze in echipa si in alte contexte. In egala masura, alege jocuri care sa ii relaxeze si prin care sa nu devina agresivi sub nicio forma, pentru a desavarsi scopul camerei de recreere.
          Asadar, cu ajutorul acestor cinci sfaturi esentiale, poti concepe chiar tu un spatiu recreativ pentru echipa ta. Te vei convinde într-un timp scurt de beneficiile acestei investitii, in timp ce afacerea ta va functiona excelent datorita unor angajati fericiti si lipsiti de stres.

Comentarii

Postari asemanatoare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare de pe acest blog

HYDRA VÉGÉTAL

Eu si totusi alta - Jojo Moyes (Inainte sa te cunosc #3)

Sotia tacuta - A.S.A Harrison