Calugarul care si-a vandut Ferrari-ul - Robin S. Sharma

           Robin S. Sharma este un fost avocat care a renuntat la jobul sau pentru a-si publica prima cartea. Calugarul care si-a vandut Ferrari-ul este cea de-a doua carte a sa si este vanduta in peste 3 milioane de exemplare.


           Calugarul care si-a vandut Ferrari-ul este povestea unui avocat specializat in litigii, extrem de bogat, Julian Mantle, care  suferit un grav atac de cord in sala de judecata. Dupa ce isi revene renunta sa mai fie avocat si  vande totul si pleaca in India.

             Nu este o carte pe care s-o cititi la rand fara sa incercati sa aplicati ceva vi se potriveste in viata voastra, ci este o carte de dezvoltare personala.
           Robin S. Sharma ne invata diverse tehnici (Secretul Lacului, Gandirea Opusului) cum sa ne controlam mintea si gandurile pentru a fi impliniti, merg pe educare.

          Nu exista haos in acest univers. Exista un scop in tot ce ti s-a intamplat si in tot ce ti se va intampla... fiecare experienta iti ofera lectii.

            Cartea Calugarul care si-a vandut Ferrari-ul o gasiti la libris.


          „Adevarata generozitate fata de viitor consta in a da totul prezentului"

          „Ma gandeam ca la modul esential viata se refera la alegeri. Destinul unui om se desfasoara conform alegerilor pe care le face si eram sigur ca alegerea pe care o facusem eu era cea potrivita

          „Visele marilor visatori nu se implinesc niciodata, intotdeauna transcend." (Alfred Lord Whitehead)

          „Inteleptii m-au invatat ca intr-o zi obisnuita o persoana ruleaza in minte aproape saizeci de mii de ganduri. Totusi, ceea ce m-a uimit cu adevarat a fost ca nouzeci si cinci la suta dintre acele ganduri sunt aceleasi pe care le-ai avut cu o zi inainte."

          „Controlandu-ti gandurile si modul in care reactionezi in fata evenimentelor vietii incepi sa-ti controlezi destinul."

          „Limitele vietii tale sunt doar creatii ale propriului eu."

          „Chiar si faptul ca ai o dorinta sau un vis inseamna ca ai si capacitarea corespunzatoare de a-l realiza secretul fericirii eterne este simplu: Afla ce-ti place cu adevarat sa faci si apoi directioneaza-ti intreaga energie pentru a-l face

          „Adevarul e ca nu-ti poti permite luxul nici macar al unui singur gand negativ."

          „Limitele vietii tale sunt doar creatii ale propriului eu."

          „Nu este nimic nobil in a fi superior unei alte persoane. Adevarata noblete consta in a fi superior celui care ai fost inainte."

          „Suntem modelati si slefuiti de ceea ce iubim." (Goethe)

          „– Totul se întamplă cu un rost. Fiecare eveniment are un scop si orice situatie are lectia sa. Esecul, fie el personal, profesional sau chiar spiritual este esential pentru dezvoltarea personala. Nu-ți regreta niciodată trecutul."

Comentarii

Postari asemanatoare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare de pe acest blog

HYDRA VÉGÉTAL

Casa de langa lac - Kate Morton

Eu si totusi alta - Jojo Moyes (Inainte sa te cunosc #3)