Zaful Valentine's day sale

       Nu am mai facut de mult un wishlist pentru Zaful asa ca am zis sa remediem aceasta problema. A trecut perioada Sarbatorilor si cea mai apropiata "sarbatoare" ar fi  valentines day 2018.
Pentru valentine day special am ales cateva item-uri.

          Primul ales este un pulovar mai scurt. Nici nu mai stiu daca mai sunt la moda, dar pentru mine va fi primul mai scurt. In functie de cum va sta pe mine, am sa ma hotarasc daca am sa-l port cu vreo camasa sau tricou pe dedesupt sau am sa-l port simplu.

          Obisnuiam sa evit galbenul, dar ceva timp au cam inceput sa-mi place toate culorile. Nu se compara cu rosul, sau culorile mai pale care mi-au intrat la suflet, dar abia astept sa-l vad.


        Ultimul pulovar ales pentru comanda, este tot pe un gri, dar mai inchis un pic, dar care are si guler.  Se pare ca imi plac tricotajele, pentru ca toate puloverele alese il contin.

 
              Am optat si pentru un sutien. Prima oara cand iau de la ei lenjerie. Sunt tare curioasa cum este.


         Am mai comandat inca odata acest fular alb. Precedentul nu a sosit inca si nu sunt foarte sigura ca v-a mai sosi. Ca sa ma asigur ca il voi folosi iarna asta este din nou pe drum spre mine.

Fular

        Zaful are o promotie valentines day sale,de pe 12 pana pe 28 ianuarie. Primiti 6$ inapoi pentru o comanda de 55$ sau 9$ pentru una de 65$.

Comentarii

Postari asemanatoare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare de pe acest blog

HYDRA VÉGÉTAL

Pacienta tacuta - Alex Michaelides

tratament pentru par cu acid hialuronic si colagen