Roua Florilor de la Apidava

              Nu cred ca am mentionat vreodata, dar nu cosum zahar de fel. Adica nu o adaug in ceai, cafea sau limonada. Nu la fel stau lucrurile in privinta mierii. O ador! Atat pentru ceaiuri, cat si pe o felii de paine cu unt si miere, banane sau clatite.


            Obisnuiam inainte sa mi-o pun si pe fata, pentru ca elimina toti microbi si hraneste pielea, dar in ultimul timp nu am mai facut acest lucru. Ar trebui insa sa revin la acest obicei bun. Dupa ce imi spal tenul foarte bine o aplic pe fata si o las cat mai mult timp pentru a intra in piele. Pastreaza pielea fina, ii ofera luminozitate si tine ridurile la distanta.


             O consum si cand sunt racita cu tinctura de propolis si nu de putine ori doar miere simpla. Nu-mi lipseste din casa, pentru ca este un adevarat elixir pentru sanatate si frumuste.
            Mierea pe care o folosesc am primit-o  de la Brander.


            Mierea Apidava Roua Florilor este delicioasa si imi face mai gustos ceaiul.

           Brandul "Roua Florilor" s-a nascut in bucataria familiei Mates in 1992, unde au fost etichetate primele borcane din productia proprie. Obtinerea, selectarea, modul de pastrare, ambalare si promovarea a produselor i-au situat mereu pe locul 1 in preferintele consumatorilor. Productia a crescut in timp si a ajuns chiar si in Japonia, Singapore si China.


           Mierea contine potasiu, calciu, fier, magneziu, sodiu, vitaminele B1, B2, B6 si vitamina C. Pentru a nu-ti pierde proprietatile trebuie sa fie bine inchisa, pastrata la intuneric. Daca este expusa la soare, lumina si caldura se distrug enzimele si vitaminele.

          Voi consumati miere?

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postari asemanatoare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare de pe acest blog

Splendida cetate a celor o mie de sori - Khaled Hosseini

Trei metri deasupra cerului - Federico Moccia

Calugarul care si-a vandut Ferrari-ul - Robin S. Sharma