La Femme Romania

                     Dupa reducerile de Black Friday, La Femme Romania ne rasfata cu preturi mici din nou. Luna ianuarie este o luna plina de reduceri, iar La Femme Romania are reduceri de pana la 50% intre 01.01.2018-14.02.2018.
           Cumparaturile din perioada reducerilor le numesc smart shopping, poti sa iei la preturi mult mai mici toate produsele de care ai nevoie, fara sa fie nevoie sa-ti cheltuiesti tot salariul.


             Cei de la La Femme Romania au reduceri de pana la 50% la produsele selectionate, asa ca daca ati pus ochii pe ceva anume si nu ati avut curaj sa cumparati, acum e un moment bun! De la rochii speciale pentru nunti sau petreceri si pana la geci, tricotaje si paltoane.


         Nu cred ca acest cuvant reduceri poate lasa indiferenta vreo femeie. Iar in aceasta perioada o geaca sau o jacheta la un pret mai mic este binevenita. Si eu am in minte mai multe modele, iar daca sunt reduceri atunci am sa ma pun pe shopping.

Geaca

             Nici tricotajele nu sunt uitate. Si acesta este prilejul perfect pentru a cumpara puloverele pe care ai pus ochii de la inceputul iernii. Si la cum este vremea vei mai avea cel putin o luna jumatate sa le poti. 


            Am ales si un model care imi place tare mult in aceasta perioada cu maneci fluture.


pulovar cu maneci fluture

         O bluza de catifea pentru evenimente speciale.

bluza catifea 

       Si unul care contine casmir.        Apeleaza cu incredere la La Femme Romania care au 20 ani de existenta, moda, stil personal si feminitate.

Comentarii

Postari asemanatoare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare de pe acest blog

HYDRA VÉGÉTAL

Pacienta tacuta - Alex Michaelides

tratament pentru par cu acid hialuronic si colagen