Jane Austen merge la Hollywood - Abby McDonald

             Doua surori, Grace si Hallie Weston, au ramas pe drumuri dupa ce tatal lor a facut infart si a murit. Desi o parasise pe mama lor, Valerie, de ceva timp si se recasatorise cu Portia, tatal lor s-a ocupat si de ele. Insa la moartea lui nu a lasat testament asa ca au pierdut pana si casa in care traiau.


          Grace il intalneste astfel pe Theo, fratele mai mic al Portiei si se indragosteste de el. Portia le cere insa sa plece din casa pana la sfarsitul lunii asa ca s-au mutat din San Francisco in Los Angeles la un var de al mamei, Auggie Jennings, care e producator de filme politiste. Sotia lui, Amber are 22 de ani si este fosta actrita de telenovele.

          Hallie este pasionata de arta. Vrea sa devina actrita asa ca a incercat sa-si depuna portofoliul pentru a juca si ea in filme si seriale, dar a fost respinsa. pentru ca nu se accepta portofolii necerute. Un vecin, Brandon Mitchell, le-a invitat la o petrecere si acolo a cunoscut-o pe Ana Lucia, gazda, a carui tata este director la studiourile Universal. Tot acolo Hallie l-a cunoscut si pe Dakota Kane, solistul trupei Take Fountain, care o salveaza de la inec. Cei doi incep o relatie, dar Dakota primeste primeste un contract si trebuie sa plece pentru o perioada de timp.

          Pentru a afla mai multe din peripetiile celor doua surori, va invit sa cititi cartea. Volumul il gasiti la all.
          Jane Austen merge la Hollywood este un roman usor, care se citeste repede.


          „ - Hai, incerca ea sa anime atmosfera. Am o gramada de manuale vechi care trebuie donate. Cara-le tu, macar asa poti sa-ti rupi spinarea ca sa rascumperi pacatele Portiei."

          „Gasi atatea de facut: sedinte la saloanele de infrumusetare, cumparaturi, alegerea celor mai potrivite haine care sa-l faca pe Dakota sa-i cada la picioare, acolo unde-i era locul!"

          „ - Termina, spuse Hallie; si ea tremura, insa de emotie. Putin frig nu strica nimanui.
          - Cu exceptia celor care mor de hipotermie."

Comentarii

Postari asemanatoare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare de pe acest blog

HYDRA VÉGÉTAL

Sfaturi pentru alegerea ceasului de mana perfect

Vrei sa iti deschizi un service auto? Iata ce lucruri trebuie sa ai in vedere!