Relax room: Cum arata incaperea pe care trebuie sa o aiba orice birou!

Relax room: Cum arata incaperea pe care trebuie sa o aiba orice birou!

Studiile efectuate recent de catre cercetatori arata ca orice cladire de birouri si orice sediu de companie trebuie sa puna la dispozitia angajatilor un spatiu special destinat relaxarii. Motivele sunt simple, caci, pentru a avea o productivitate maxima si pentru a contribui la succesul companiei, fiecare persoana care lucreaza in cadrul firmei are nevoie de cateva minute de deconectare, la un interval de timp.


Iata CE trebuie sa includa camera de relaxare pentru angajatii companiei tale!


  • Fotolii sau canapele confortabile
Pozitia constanta de stat la birou poate avea efecte negative asupra coloanei vertebrale, mai ales atunci cand angajatii nu au o postura intocmai corecta. Exista tendinta de aplecare spre computer sau laptop, precum si de a tine un picior deasupra celuilalt. Toate aceste lucruri, plus timpul indelungat petrecut pe scaun, pot duce la serioase probleme de sanatate. De aceea, asigura-le angajatilor un spatiu cu scaune si fotolii comode, precum cele de aici, pentru ca ei sa se poata destinde, pentru cateva momente, in timpul programului. Cu siguranta, ei vor fi relaxati si fericiti, iar tu te vei bucura de productivitate maxima!


  • Atmosfera relaxanta
Indiferent de jobul pe care il au angajatii tai, acestia se confrunta, in mod constant, cu stresul. Acesta poate fi cauzat atat de factorii profesionali (sarcinile numeroase, deadline-urile stranse, clientii dificili), dar si de aspecte ce tin de viata personala. De aceea, pentru a diminua, pe cat posibil, tensiunea, asigura-te ca toti colegii angajatii companiei se pot retrage, pentru cateva minute, intr-o camera linistitoare. In acest sens, intra pe  https://www.arli.ro/odorizante-camera si comanda odorizante profesionale pentru camera. Alege o aroma discreta si relaxanta, precum lavanda, orhidee sau mango. De asemenea, alege o lumina nu foarte puternica, pentru ca angajatii sa isi poata odihni ochii, dupa ore intregi petrecute in fata device-urilor electronice.


  • Elemente naturale
Studiile facute de-a lungul timpului au aratat ca oamenii ce isi petrec majoritatea timpului liber in natura au o performanta mai buna la locul de munca si se simt mai relaxati decat cei care nu ies in aer liber. De aceea, daca vrei sa le oferi angajatilor tai un prilej de relaxare, include in camera special conceputa si elemente naturale, precum un ghiveci cu plante, vaze cu flori, tapet cu imagini potrivite (o padure, un peisaj de munte, o plaja etc.), cat si lumina naturala.

Acestea fiind spuse, daca esti detinatorul unei companii si doresti ca angajatii tai sa aiba productivitate maxima, investeste in crearea unui astfel de spatiu!

Comentarii

Postari asemanatoare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare de pe acest blog

HYDRA VÉGÉTAL

Casa de langa lac - Kate Morton

Eu si totusi alta - Jojo Moyes (Inainte sa te cunosc #3)