Lansare (O)mega esentiala, marca Podravka



Lansare (O)mega esentiala, marca Podravka
In 12 decembrie, in cadrul unei intalniri informale cu reprezentantii mass media, Podravka Romania 
a anuntat extinderea gamei de conserve de peste Eva, adaugand in portofoliu Salata de ton Mexicana
 Salata de ton Mediteraneana, Salata de ton Dalmata si Pateul de ton.
In Romania, Podravka este renumita nu doar pentru brandul Vegeta, ci si pentru EVA. Conservele de peste
 Eva sunt preparate din fileuri de peste pescuit din Marea Adriatica si Marea Mediterana, nu contin aditivi sau 
conservanti, sunt bogate in proteine si minerale si contin acizi grasi polinesaturati, in special Omega-3, acizi 
care regleaza nivelul colesterolului, reducand tensiunea arteriala si prevenind bolile de inima.

La evenimentul care a avut loc la Mesogios Seafood Primaverii, cel mai apreciat restaurant mediteranean 
din capitala, Chef Liviu Balint, ambasadorul Podravka Romania, a pregatit mai multe delicii culinare folosind 
noile produse lansate: fusilli cu salata de ton mediteraneana, bruschette cu pasta de ton si masline Kalamata, 
tortilla cu salata de ton mexicana, salata verde cu ceapa, lamaie si salata de ton Dalmata, precum si somon cu 
miere in crusta de seminte, un pesto de patrunjel, legume la tigaie cu ulei de susan si soia, dovedind cat sunt 
de „usor de folosit, excelente la gust, iar datorita lor bucataria e la indemana oricui”. „Nu trebuie sa ai mari 
cunostinte de gastronomie ca sa reusesti sa gatesti ceva care sa-i impresioneze pe cei din jur. Aceste salate se 
muleaza perfect pe varii retete, de la simple bruschette la cele mai complicate preparate.” a declarat 
ambasadorul Podravka Romania.
Cele 3 salate de peste la conserva 115g, alaturi de pateul de ton 95g, contin bucati de ton de cea mai 
inalta calitate si doar ingrediente naturale - varii legume si ulei de masline cu mirodenii.
  • EVA SALATA DE TON MEXICANA include tonul si cele mai rafinate si variate legume: fasole rosie, 
    porumb, ardei si morcovi. La final, chilli desavarseste intreaga salata cu o atingere fina, usor picanta.
  • EVA SALATA DE TON MEDITERANEANA, pe langa tonul atent selectionat, include  mirodenii si o 
    multime de legume: linte, naut, morcovi, fasole rosie si masline verzi feliate.  
  • EVA SALATA DE TON DALMATA combina bucatile de ton cu mirodeniile specifice bucatariei Dalmate, 
    bogate in acizi grasi omega-3, alaturi de fasole alba, morcovi si felii de masline verzi cu un strop de lamaie.
  • EVA PATEU DE TON este gustos si foarte tartinabil, fiind o alegere excelenta pentru persoanele a caror
     nutritie necesita mese dietetice sau pentru cei care pur si simplu au grija de sanatatea lor. 

Noile produse, de o calitate exceptionala cu care ne mandrim, au fost special concepute sa fie de ajutor 
celor care nu au timp sa gateasca, insa isi doresc preparate naturale. Iar atunci cand o fac, sa poata sa adauge 
salatele de ton EVA, pentru a imbunatati gustul preparatelor. Mai mult decat atat, pot profita de o masa de
 calitate, extrem de nutritiva, pregatita intr-un timp foarte scurt.”, spune Cristina Ghiurluc, Marketing 
Director Podravka Romania.  

Istoria Podravka isi are inceputurile in anul 1934 atunci cand fratii Wolf din Koprivnica au pus bazele
 unui un atelier pentru procesarea fructelor. De atunci au trecut peste 80 ani, astazi grupul Podravka avand peste 
6000 angajati si fiind cunoscut in peste 40 tari de pe 5 continente. Vegeta, adaosul universal pentru mancare, 
este cea mai cunoscuta marca Podravka, fiind denumita si „cea mai buna creatie croata”.  

Comentarii

Postari asemanatoare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare de pe acest blog

Splendida cetate a celor o mie de sori - Khaled Hosseini

Calugarul care si-a vandut Ferrari-ul - Robin S. Sharma

Colectionara de parfumuri interzise - Kathleen Tessaro