20 de ani de La Femme in Romania

           La Femme Romania sarbatoreste 20 ani de existenta. 20 de ani de moda, stil personal si feminitate.


         Unul dintre cele mai cunoscute branduri din Romania, La Femme Roamania are un magazin online si noua magazine fizice: cinci in Bucuresti (Centrul Comercial Orhideea, AFI Palace Cotroceni, Calea Victoriei - Pasaj Vilacrosse, Galeria Cora Lujerului, Mega Mall Pantelimon), doua in Pitesti (Mega Pitesti si Calea Bucuresti) si doua in Constanta (Centrul Comercial Tom si City Park Constanta).


           Primul magazin La Femme Roamania din Bucresti a fost inaugurat in 1997 de catre TEX-As Group. Brandul are o cifra de afaceri de peste 1 milion de euro.
           In decembrie eleganta si opulenta se combina stilistic pentru ca tu sa ai o tinuta spectaculoasa.  
           Am ales de la ei de pe site cateva rochii de ocazie  potrivite pentru perioada aceasta a sarbatorilor.
           O rochie lunga eleganta va va scoate din anonimat. Zona gatului arata foarte festiv.


           Rosu este culoarea mea preferata asa ce nu cred ca mira pe nimeni ca optez spre o rochie rosie in mod frecvent. Are si un umar gol pentru un plus de senzualitate.Poti s-o accesorizezi cu bijuterii aurii pentru o tinuta de efect.


         Nimic nu este prea mult daca ti-ai planificat sa petreci intr-o locatie glam alaturi de cei dragi. O rochie negra din paiete pe care poti s-o porti chiar si cu bijuterii supradimensonate. Rochia fura toate privirile.         Ultima alegere, dar nu cea din urma merge spre o rochie verde tip sirena lunga cu trena.  Este mulata pe corp pentru o aparitie sexy si in plus are si un decolteu ametitor. Aceasta rochie te va face cu siguranta remarcata.


         Rochiile sunt minimaliste si permit adaugarea unor accesorii pentru un plus de originalitate.  Aceste tinute spun mai mult decat o pot face cuvintele.

Comentarii

Postari asemanatoare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare de pe acest blog

HYDRA VÉGÉTAL

Casa de langa lac - Kate Morton

Eu si totusi alta - Jojo Moyes (Inainte sa te cunosc #3)