Zilele Biz 2017 - editia a 16-a

         Zilele Biz 2017, editia a 16-a vor avea loc saptamana viitoare, intre  20-24 noiembrie. Zilele Biz, cel mai relevant eveniment bussiness-to-business din Romania, este o conferinta maraton de cinci zile cu domenii de interes in Antreprenoriat, Inovatie, Management, CSR si Media & Marketing.             Antreprenorii vin la Zilele Biz in prima zi. Aflam de la cei care au reusit deja cum sa-ti construiesti un businss care sa reuseasca sau sa-ti consolideri afacerea deja creata. Debutul se va face cu profilul antreprenorului roman in 2017 conform cu studiul exclusiv realizat de Bizz despre cele mai puternice compani romanesti. Vom afla mai multe prin metode deja testate.

            Marti este despre inovatie, despre oameni si companii care se distanteaza de multime si deschid drumul, intr-o lume tot mai digitalizata.

         Ziua de Management, de miercuri, este locul de intalnire pentru cei care tin destinele companiilor in maini. Daca luati in considerare sa faceti un MBA sau ati terminat unul nu puteti lipsi de la sesiunea "Ce nu veti invata niciodata la un MBA", in care absolventi de MBA vor vorbi despre ce au invatat din practica si despre cum va poate ajuta in cariera un MBA.


         CSR-ul este ziua binelui in cadrul conferintei Zilele Biz. In prim plan sunt cele mai noi tendinte si evolutii din acest domeniu. Evenimentul este prefatat de o dezbatere despre bani si relatia dintre ONG-uri si companii.

           Vineri, zilele Biz incep cu un studiu in exclusivitate - Hunting the Trend, despre tendintele de consum ale anului urmator. Exista si o premiera, designerul Lana Dumitru si arhitectul Vlad Tenu aduc Foraeva in Romania.


        Detalii despre vorbitorii si temele zilelor gasiti pe http://zilelebiz.ro/.

         Cu cine ma vad saptamana viitoare la Zilele Biz?  

Comentarii

Postari asemanatoare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare de pe acest blog

HYDRA VÉGÉTAL

Vrajitoarea - Camilla Läckberg (Seria Fjällbacka #10)

Cand infloreste liliacul - Martha Hall Kelly