Time Machine - Sterge istoricul parului tau!

        Saptamana trecuta am inceput-o cu un rasfat la saloanele Gett's.  Am incercat noul tratament Time Machine. Un sistem in trei pasi de intariere a firului de par, care reprogrameaza structura interna si externa a parului pentru rezultate pentru inca 10 saptamani. Tratamentul este chiar ieftin, doar 20 de lei.            Time Machine sterge istoria parului tau si este pentru toate tipurile de par. Primii doi pasi se fac la salon, urmand ca balsamul sa fie folosit acasa ca produs de intretinere.

              Pasul1: Rewind Fuel
              Cu ingredient active precum Keralink-proteina restructuranta si Kerabind-amino acid asemanator keratinei, aceasta formula penetreaza rapid structura parului, reparand-o.


              Pasul 2: Seal& Armour
              Ingredinetul active Keraguard patrunde in cuticula ca un lipici puternic fixand structurile despicate.  Culoarea este astfel sigilata pentru 10 saptamani, iar parul se simte mai moale de la radacina la varfuri.


            Pasul 3- Top Lock cu ingredientul Keralock poate fi folosit saptamanal acasa, pentru o protectie dermipermanenta a parului. Firul este protejat de vatamarile viitoare, iar culoarea ramane vie si vibranta. Antioxidantii lupta impotriva radicalilor liberi si protejeaza impotriva stresului oxidativ. Produsul ofera protectie termica si hidratare de durata, sigilata in fir.


            Avantajele utilizarii tratamentului Time Machine:
-    Un par mai putin deteriorate, cu 180% par mai puternic
-    Repara varfurile despicate dupa o singura utilizare
-    Par de 5 ori mai fin si mai moale, pana la 10 saptamani
Comentarii

Postari asemanatoare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare de pe acest blog

HYDRA VÉGÉTAL

Vrajitoarea - Camilla Läckberg (Seria Fjällbacka #10)

Cand infloreste liliacul - Martha Hall Kelly