Prizoniera in panza de paianjen - David Lagercrantz (Millenium #4)

            David Lagercrantz scrie continuarea seriei Millenium de Stieg Larsson in Prizoniera in panza de paianjen.  Desi este o continuare actiunea nu este reluata din momentul in care Stieg Larsson i-a lasat pe Mikael Blomkvist si pe Lisabeth Salander.  In acest volum cei doi nu au mai vorbit de mult, Lisabeth ocolindu-l. In plus o parte din Millenium a fost cumparata de Serner, din cauza problemelor financiare si pentru a putea sustine cei doi angajati noi, Sofie Melker si Emil Grander.


                Cariera lui Mikael este pe final, iar Linus Brander il suna pentru ai da o informatie, despre Frans Balder, un celebru profesor de IT, care il va relansa. Balder si expertii lui in brevete au facut o cerere pentru inventie. Un inginer rus de la Truegames a facut cererea inainte si le-a blocat brevetul si atunci si-au dat seama ca programul le-a fost spart si o hakerita le-a facut o vizita. Descrierea i s-a potrivit lui Salander, asa ca Mikael a acceptat sa investigheze.

               Frans Balder s-a dus acasa la fosta sotie, actrita Hanna, iar logodnicul acesteia, Lasse Westman, i-a dat copilul imediat ce l-a cerut. Baiatul, August, are autistm. Linus a fost surprins ca i-au dat copilul asa usor, dar l-a luat bucuros. Unii copii autisti sunt genii. Linus si-a dat seama ca baiatul lui poate fi extrem de inteligent atunci cand a desenat un semafor, in detaliu, imediat ce a trecut pe langa el.

              Alarma l-a trezit pe Frans Balder la ora 01:18. Responsabilul de la Milton Security l-a sunat sa-l intrebe daca s-a dus intr-o incapere speciala din beci si ca pe inregistrare se vede un barbat. Acest fapt l-a facut pe Frans sa-l sune pe Mikael Blomkvist si sa stabileasca o intalnire cu el chiar in aceea seara, pentru a-si impartasi secretul. Din pacate politisti chemati sa-l pazeasca nu s-ai facut treaba, fiindu-le prea frica si un fost soldat de elita a patruns in casa.

              Este o mare diferenta intre cei doi autori, dar cartea reuseste sa capteze atentie, in special in secretul detinut de Frans Balder si atunci cand cineva intra pe terenul detinut de acesta.

           Curiosi ce secret ascunde Linus? Gasiti cartea la libris.
           Are si o continuare in Dinte pentru dinte.          
            „Avocatii sunt asasinii platitit ai zilelor noastre."

Comentarii

Postari asemanatoare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare de pe acest blog

HYDRA VÉGÉTAL

Pacienta tacuta - Alex Michaelides

tratament pentru par cu acid hialuronic si colagen