Culinaryon

             La final de octombrie, Culinaryon, cel mai mare centru de divertisment din Romania, si-a deschis portile la Bucuresti.


            Acest concept unic a fost lansat in 2012 la Moscova si a ajuns in 2015 in Singapore, unde publicatia "The Business Times" l-a definit drept " Disneyland-ul experientelor culinare". Spatiul, in stilul loft-urilor din New York, este ideal pentru aniversari de neuitat, team-building-uri distractive sau numeroase petreceri tematice.

             Primul centru CULINARYON din Bucuresti este situat pe Soseaua Pipera nr 48 pe o suprafata de 1300 mp. Sunt trei studiouri modulare de gatit care comunica intre ele si sunt echipate cu statii de gatit mobile, mese speciale pentru bucatari, bar si sistemele multimedia de ultima generatie.

           CULINARYON din Bucuresti poate gazdui pana la doua sute de persoane, incluzand si una dintre cele mai spectaculoase sali Vip, unde pot fi organizate evenimente private cu participarea celor mai renumiti chefi sau unde poti petrece seri cu prietenii in jurul unei mese unicat, din lemn de maslin, veche de peste o suta de ani. Sala VIP ofera o vedere panoramica asupra studiourilor.

              CULINARYON din Bucuresti cuprinde o incapere intima, unde invitatii vor descoperi cele mai bune vinuri romanesti si internationale, inclusiv selectia premium de vinuri WineOn produse in regiunile Toscana si Piemont din Italia. Culinaryon are doua sali de conferinta modulare, care pot gazdui intalniri de afaceri, inainte de inceperea distractiei.

              "Toata lumea iubeste CULINARYON. Adultii spun ca aici au avut parte de cele mai frumoase experiente legate de munca. Copii nu se mai satura sa-si murdareasca mainile in timp ce invata sa gateasca. Suntem siguri ca romanii se vor distra foarte bine aici gatind impreuna cu cei mai buni bucatari, intalnindu-se cu prietenii dupa serviciu, se pot relaxa in zilele libere cu colegii sau pot organiza evenimente de neuitat. Altfel spus pot avea alaturi de noi, un milion de aventuri culinare", a declarat Alession Lewithin, Partener, CULINARYON Romania.

             CULINARYON este o retea internationala de studiouri de gatit si de divertisment, lansata in 2012, cu centre in Singapore, Moscova si Bucuresti. In plan de deschidere sunt inca cel putin o suta de locatii noi la nivel international. Culinaryon este lider de piata in zona de divertisment culinar, cu o cota de piata de 60%.

Comentarii

Postari asemanatoare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare de pe acest blog

HYDRA VÉGÉTAL

Pacienta tacuta - Alex Michaelides

tratament pentru par cu acid hialuronic si colagen