Becuri cu led

            Sunt pe ultima suta de metrii cu pregatirile pentru mutarea in casa noua si chiar zilele trecute incercam sa-mi dau seama de ce am mare nevoie urgent acum si ce mai poate astepta. Am luat lucrurile mari, gen aragaz, frigider, masina de spalat si uitandu-ma cand mergeam pe strada la unele apartamente, mai precis la balcoanele neinchise, am vazut niste fire care atarna din tavan. Becuri, mi-am zis. Trebuie sa caut becuri.


             Am intrat repede pe internet si am gasit becuri cu led. Becurile cu led sunt diferite de becurile incandescente. Invelisul de fosfor le dau culoarea si el este aplicat in timpul fabricarii.
             Pentru ca becurile cu led sunt prietenoase cu mediul si consumul este mic, au ajuns din ce in ce mai cunoscute in ultimul timp.Care sunt beneficiile unui bec cu led?

               Durata de viata: Un bec cu led poate tine pana la 50.000 de ore, iar un bec obisnuit 1.000 de ore.
               Specialistii spun ca un bec cu led consuma de 10 ori mai putin decat un bec incandescent si de doua ori mai putin curent electric decat unul fluorescent.
               Becurile Led nu contin substrante toxice, precum plumb sau mercur.
               Lumina becurilor led este net superioara fata de celelalte si este mai apropiata de lumina naturala.
               Nu produc caldura, nu atrag insecte, nu emit raze ultraviolete, nu emana caldura.


              Un bec cu led este mai scump decat un bec obisnuit, dar durata de viata mai lunga va ajuta la amortizarea rapida a pretului.

               Exista si o campanie de black friday, mai precis black weekend, pentru ca tine de pe 24 pe 26 noiembrie. Promotiile exista la toate categoriile si sunt pana la 60%. Am si un cod pentru voi SAVBF prin care beneficiati de 15% reducere la toate produsele care nu fac obiectul unei promotii.

                Ce va luati de Black Friday?

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postari asemanatoare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare de pe acest blog

HYDRA VÉGÉTAL

Baiatul cu pijamale in dungi - John Boyne

Clopotul de sticla - Sylvia Plath