Prima casa: 5 lucruri de avut in vedere pentru RENOVAREA unui apartament


Renovarea unui apartament poate fi un proces destul de dificil, daca nu urmezi un plan bine pus la punct. Mai mult decat atat, daca nu acorzi importanta cuvenita pasilor pe care trebuie sa ii urmezi in aceasta situatie, exista posibilitatea de a cheltui mai multe resurse financiare decat iti doresti. Asadar, daca tocmai ti-ai achizitionat un apartament, pe care trebuie sa il renovezi, citeste acest articol pentru a afla care sunt lucrurile pe care trebuie sa le ai in vedere.

Iata 5 lucruri de care trebuie sa tii cont cand renovezi un apartament:1.Protejeaza-ti lucrurile de valoare
In primul rand, atunci cand te afli in plin proces de renovare, ar trebui sa te asiguri ca toate obiectele tale de valoare sunt protejate. Casa ta va fi un adevarat santier si, cu siguranta, nu iti doresti ca device-urile, de exemplu, sa aiba de suferit in urma socurilor mecanice. In acest sens, poti da click aici pentru a-ti comanda folii de sticla si huse pentru telefonul si tableta ta. De asemenea, ai grija ca toate obiectele fragile, precum cele din sticla, sa fie sigilate in cutii, pentru a evita spargerea acestora.
2.Schimba instalatia electrica
Urmatorul lucru pe care ar trebui sa il faci, bineinteles, in cazul in care apartamentul pe care l-ai cumparat nu este unul nou, este acela de a schimba instalatia electrica. Acest lucru este esential, intrucat nu poti verifica daca instalatia deja existenta este uzata. In acest mod, vei avea garantia ca nu vei avea de a face cu evenimente neplacute cauzate de cabluri sau intrerupatoare vechi. Astfel, poti achizitiona de pe A2t.ro/cabluri-electrice cabluri electrice, sigurante automate, corpuri iluminat LED si alte lucruri importante pentru o instalatie electrica rezistenta si durabila. Asadar, asigura-te ca acorzi importanta cuvenita acestui aspect.

3.Inlocuieste instalatia sanitara
Odata schimbata instalatia electrica, urmatoarea activitate pe lista de renovare, pe care trebuie sa o bifezi, este inlocuirea instalatiei sanitare.  Aceasta reuneste toate conductele si circuitele de apa, asa ca trebuie sa te asiguri ca toate functioneaza perfect si ca nu sunt deteriorate. Daca vei avea in vedere acest aspect vei reusi, nu doar sa te bucuri de o instalatie sanitara noua, dar si sa previi eventualele incidente, precum inundarea vecinilor.
4.Schimbarea geamurilor si usilor
Daca apartamentul pe care tocmai l-ai cumparat este unul vechi, atunci este de la sine inteles ca geamurile si usile trebuie inlocuite. Acest pas este extrem de important, intrucat atat geamurile, cat si usile, vor oferi caminului tau caldura, confortul si siguranta de care ai nevoie. In cazul in care locuinta este noua, poti opta doar pentru schimbarea incuietorii usii de la intrare. Fara doar si poate, daca vei tine cont de acest lucru, te vei simti mult mai protejat in noua ta casa.5.Ultimele reparatii
La final, pentru a nu intampina probleme legate de deteriorarea peretilor, ai grija ca zona din jurul noilor ferestre si usi sa fie nivelata. Apoi, poti aplica vopseaua lavabila, insa doar dupa ce peretii sunt gletuiti. Astfel, poti trece mai departe, la montarea prizelor, montarea mobilei si adaugarea obiectelor de decor. Cu siguranta, casa ta va arata exceptional daca vei tine cont si de acest aspect.


Iata, asadar, care sunt cele mai importante lucruri pe care trebuie sa le ai in vedere atunci cand renovezi un apartament

Comentarii

 1. Usile si ferestrele le-am schimbat, instalatia sanitara si electrica am inlocuit-o.

  RăspundețiȘtergere
 2. Un articol util pentru mine pentru ca vreau sa imi cumpar un apartament

  RăspundețiȘtergere
 3. Le am schimbat geamurile, cu usile mi este foarte greu, ca n am ajutor :)

  RăspundețiȘtergere
 4. Doar ce am terminat si eu de renovat si am urmat cam aceeași pași

  RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postari asemanatoare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare de pe acest blog

HYDRA VÉGÉTAL

Vrajitoarea - Camilla Läckberg (Seria Fjällbacka #10)

Cand infloreste liliacul - Martha Hall Kelly