Hidroizolatii terase de bloc

                Celebra poezie pe care agentii imobiliari o aud mereu este: "Nu la parter, nu la ultimul etaj." Parterul este in general refuzat din motive de siguranta, iar ultimul etaj pentru ca vara este extrem de cald si pentru posibilele infiltratii de apa in tavan care pot duce si la mucegai si igrasie. Din acest motiv se merge pe hidroizolatii terase de bloc.
                Majoritatea teraselor se fac cu hidroizolatii bituminoase, datorita pretului, insa acestea se deterioreaza rapid.


             Care sunt avantajele pentru a opta pentru hidroizolatii terase de bloc?
-durabilitatea: hidroizolarea cu membrana TPO are garantie de 10 ani si durabilitate de 30 de ani;
-adaptabilitate: membrana TPO este din  poliolefin termoplastic si astfel hidroizolatia este elastica si se poate face si pe suprafete neregulate;
-usurinta aplicarii
-protectia mediului inconjurator
              Se pot face hidroizolatii terase de bloc cu membrana TPO si fara a inlatura vechiul strat de membrana bituminoasa. Membrana TPO se monteaza prin cusaturi sudate cu ar cald si astfel ofera rezistenta superioara oricarui adeziv.
             Mmebranele TPO sunt ieftine si rezista in cazul ploilor si zapezilor abundende, dar si a gerului si caniculei. Nu sunt afectate de bacterii, praf, plouare atmosferica si nu se rup sau perforeaza usor.
            Exista izolari si pentru zona de subsol: hidroizolatii fundatii, pivnite si beciuri,  la care se folosesc membrana epdm Firestone. Hidroizolatia va ajuta sa scapati de umezeala din casa si evita aparitia mucegaiului si a igrasiei care va pot deteriora sanatatea. De asemenea poate afecta instalatia electrica a cladirii.


         Pentru lucrarile de hidrizolatii acoperisuri trebuie alese materialele cu grija, sa fie de calitate superioara si sa nu fie expirate.
         Membrana din cauciu sintetic EPDM are rezistenta la foc, chiar si la flacara deschisa pe o perioda limitata; rezistenta chimica superioara, fata de folia PVC sau pe, respectiv bitum; se intretine usor si eventualele reparatii se remediaza rapid si usor; au garantie pe o perioada mare de ani; modelabilitate ridicata; nu produce substrante toxice si este reciclabila.

          De asemenea se fac si hidroizolatii containere modulare pentru case tip container.

Comentarii

Postari asemanatoare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare de pe acest blog

HYDRA VÉGÉTAL

Pacienta tacuta - Alex Michaelides

tratament pentru par cu acid hialuronic si colagen