Cosuri de fum din inox

           Zilele trecute am putut admira cateva cosuri de fum din inox la un local foarte cunoscut. Cosurile de fum trebuie sa existe in orice bucatarie pentru a ajuta la eliminarea fumului si a aburilor care se formeaza cand se gateste.


             De ce sa optezi pentru cosuri de fum din inox?
             In primul rand pentru siguranta si apoi din motive estetice. In plus cosurile de fum din inox sunt usor de montat. Nu ruginesc in contact cu umiditatea si nu corodeaza. In caz de incendiu pe cos, cosurile de fum din inox se vor inegri.


             Pot fi folosite cosurile de fum din inox si in apartamente?
             Da, mai ales in locuintele care nu au sistem centralizat de incalzire. Gazele nocive trebuie scoase in interiorul locuintei. Alegerea se face in functie de centrala termica. Este foarte important sa tinem cont de puterea centralei din apartament.

           Intr-o bucatarie  profesionala trebuie sa existe evident si hote profesionale de bucatarie.
Unul dintre cele mai importante aspecte la o bucatarie este ventilatia. Trebuie sa indepartam mirosurile neplacute, caldura, umiditate excesiva, fumul si grasimea. Din acest motiv o bucatarie trebuie aiba o tubulatura ventilatie care poate fi tubulatura circulara sau tubulatura verticala in functie de proiectul pentru care optati. Ele se pot face la comanda sau puteti opta pentru cele disponibile in stoc la furnizor.


           Tubulatura circulara se instaleaza rapid si simplu. In plus rezista la temperaturi intre -30 °C si +100 °C. Ajustarea nu duce la pierderea etanseitatii si nu prezinta riscuri fata de mediul inconjurator. Design-ul estetic permite instalatiile vizibile.

          Voi pentru ce optati?

Comentarii

Postari asemanatoare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare de pe acest blog

HYDRA VÉGÉTAL

Pacienta tacuta - Alex Michaelides

tratament pentru par cu acid hialuronic si colagen