Copertine retractabile

             In vacanta din aceasta vara am fost, dupa cum v-am spus, in Grecia. Nu de putine ori ochii mi-au ramas pe copertine retractabile, pe care le au majoritatea apartamentelor in balcon. In intampinarea problemelor care pot aparea in special vara vin copertinele reglabile. Ele ajuta la reglarea temperaturii aerului si controleaza nivelul luminii.


          La ce sunt utile copertinele retractabile?
          Copertinele reglabile se actioneaza manual sau electronic. Cele electronice sunt cu motor sau cu ajutorul unei telecomenzi prin actionarea unui buton.


           Orice copertine retractabile au doua elemente de baza: structura de acoperire, care este din material si structura metalica. Partea metalica a unei copertine retractabile ofera rezistenta pentru cazurile in care vantul bate destul de puternic. In plus imi pare ca arata foarte bine copertine balcon, deoarece iti lasa libertatea balconului si poti incontinuare sa usuci hainele in balcon daca nu ai geam la baie. In situatia aceasta nu se pune problema de a avea mucegai in casa.           Daca aveti terasa la apartament sau locuiti la casa exista si copertine terasa care protejaza la fel de bine de soare.

            Daca vreti sa va protejati geamul putei apela cu incredere la marchize. Este foarte usor de montat indiferent de arhitectura.

           Voi cu va aparati vara locuinta de soarele dogoritor?

Comentarii

Postari asemanatoare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare de pe acest blog

HYDRA VÉGÉTAL

Sfaturi pentru alegerea ceasului de mana perfect

Vrei sa iti deschizi un service auto? Iata ce lucruri trebuie sa ai in vedere!