Cabinet stomatologic in sectorul 1

           Se spune ca in spatele unui zambet frumos se afla un dentist bun. Dar cea mai mare parte din oamenii nu se duc la dentist de frica. Frica de aparate, de durere si frica de costurile prea mari. Insa cu cat ne ducem mai rar si mai tarziu la dentist cu atat or sa fie costurile mai mari.  Un alt motiv este programul de la dentist care de multe ori este si programul in care noi muncim. Am gasit un cabinet stomatologic in sectorul 1 care este deschis pana la ora 20 in zilele lucratoare.
            Este bine sa ne ducem la denstist inca de la primele semne ale unei dureri, carii sau pentru un simplu consult anual.  Puteti merge la un cabinet stomatologic in sectorul 1 cu o programare inainte. Chiar daca folosesti ata debtara, apa de gura si te speli de doua ori pe zi si foarte bine nu inseamna ca nu mai ai nevoie sa vizitezi un dentist.


            Daca se intampla sa pierdem un dinte, inca mai putem sa zambim pentru ca exista implanturi dentare.  Implantul dentar este un surub din titan introdus direct in os. Deci prin el se recreaza in os radacini artificiale, care vor prelua fortele masticatorii.  Implanturile dentare refac calitatea vietii atat estetic, cat si prin functiile danturii, ce sunt asemanatoare cu dintii naturali. In plus au garantie pe viata si nu este nevoie sa fie tratati si dintii invecinati.

            Tratamentul de endodontie microscopica este mult mai eficient decat un tratament clasic. Termenul vine din limba greaca si inseamna interiorul dintelui. Endodondie se refera la scoaterea nervului dintelui si tratarea, obturarea (sigilarea) canalelor.


                Paradontoza afecteaza majoritatea oamenilor. Se spune ca la batranete ajungem toti in aceeasi situatie, cu foarte putini dinti naturali. Unii din cauza cariilor, altii din cauza paradontozei. O recunoasteti dupa sangerari trecatoare, disconfort gingival si inflamatii ale gingiei. Daca nu este tratata poate duce la pierderea dintilor.
            Cu tratament paradontoza poate fi tratata chiar si fara laser. Important este sa aflam care este stadiul aparitiei paradontozei. Din acest motiv sustin ca este bine sa facem vizite mai dese la un cabinet stomatologic in sectorul 1.

Comentarii

Postari asemanatoare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare de pe acest blog

HYDRA VÉGÉTAL

Pacienta tacuta - Alex Michaelides

tratament pentru par cu acid hialuronic si colagen