Lantul de crime - Meg Gardiner

            Lantul de crime de Meg Gardiner face parte dintr-o serie de cinci carti dar singurul tradus in romana, avand-o in rol principal pe Kathleen Evan Delaney.
             Cartea debuteaza cu rapirea lui Phil Delaney, fost spion,  de catre Rio Sanger si fiul ei Christian, totul avand legatura cu un dosar Riverbend. Evan trebuie sa gaseasca dvd-urile pe care au fost filmate uciderea lui pe Hank, fost mercenar, sotul lui Rio si tatalui lui Christian, in termen de saptezeci si doua de ore pentru a-si putea salva tatal.


              Dvd-urile sunt imprastiate pe mai multe flash-uri de catre Jax (Jakarta Rivera) si vor scoate la iveala si informatii despre prostitutie juvenila, trafic de copii, droguri, hormoni pentru a opri cresterea copiilor si un alt copil al lui Hank.

              Cine este celalalt copil al lui Hank, cine l-a omorat cu adevarat pe Hank in urma cu doisprezece ani, de ce Rio si Christian il cauta abia acum la ani distanta de la moartea lui Hank va invit pe voi sa descoperiti.
                Finalul este bestial si neasteptat, are secrete bine pazite si crime sangeroase in Lantul de crime. Cartea poate fi achizitionata de la Editura Univers.

            Desi este ultimul volum din serie, Meg Gardiner ofera mereu informatii despre cum au ajuns personajele in aceea situatie.


            „Si dorintele sunt sursele tuturor suferintelor."

            „Cat timp respiri, trebuie sa cauti o noua sansa, o noua solutie de a rezolva problema. Tu m-ai invatat asta.
             Iar el ma invatase despre pierdere. Cat de aproape esti de a pierde, cat de repede se pot schimba lucrurile - cum tragedia e intotdeauna aici, la un centimetru de a te insfaca. Il transformase intr-un om pragmatic si cinic. Dar il ajutase, de asemenea, sa gaseasca sens in haos: tine-i aproape pe cei pe care ii iubesti. Fa ceea ce conteaza. Nu pierde timpul."

Comentarii

Postari asemanatoare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare de pe acest blog

HYDRA VÉGÉTAL

Casa de langa lac - Kate Morton

Eu si totusi alta - Jojo Moyes (Inainte sa te cunosc #3)