Zori de zi - Stephenie Meyer (Amurg #4)

             Volumul Zori de zi, al patrulea din seria Amurg, este alcatuit din trei carti: prima si a treia din perspectiva Bellei si cea de a doua din perspectiva lui Jacob. Acest volum a fost conturat in 2003 ca si Amurg, dar la sugestia editorilor, Luna Noua si Eclipsa au fost intercalate si Zori de zi a fost finalizat in 2008.
            In Zori de zi, Edward ii cere lui Charlie mana Bellei si cei doi se casatoresc. Miri pleaca pe insula Esme si acolo Bella descopera ca este insarcina. Sarcina este ciudata intrucat copilul este pe jumatate vampir si-i pune Bellei viata in pericol. Bella vrea sa pastreze copilul.


             Sarcina Bellei duce la destramarea haitei lui Jacob.

            In cele din urma Bella naste o fetita, Renesmee, care creste extrem de repede, iar Edward reuseste s-o salveze pe Bella de la moarte, transformand-o in vampir. Jacob descopera ca Renesmee este sufletul lui pereche.

             Irina, perechea lui Laurent, care moare in volumul doi din Amurg, Luna noua,  este suparata pe familia Cullen datorita aliantei dintre vampiri si varcolaci si crede ca Renesmee este vampir. Din acest motiv se duce la familia Voluturi si le spune ca exista un copil vampir. Volturii vor sa-i distruga pe Cullen. Ce se va intampla va las pe voi sa aflati.

             Romanul este disponibil la targul cartii.


           „-Cand iubesti persoana care te ucide nu mai ai de ales. Cum poti fugi, cum poti sa lupti, cand asta i-ar face rau persoanei iubite? Daca viata ta ar fi tot ce ai putea sa-i daruiesti celui iubit, cum ai putea sa nu i-o dai?
           Daca ar fi cineva pe care l-ai iubi cu adevarat?"

Comentarii

Postari asemanatoare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare de pe acest blog

HYDRA VÉGÉTAL

Eu si totusi alta - Jojo Moyes (Inainte sa te cunosc #3)

Sotia tacuta - A.S.A Harrison