Eclipsa - Stephenie Meyer (Amurg #3)

               In al treilea volum al seriei Amurg, Eclipsa, Jacob este inca suparat pe Bella ca l-a ales pe Edward. Nici tatal Bellei nu este prea dornic sa-l ierte pe Edward pentru durerea resimtita de fiica lui cand a fost parasita.


            Victoria cauta razbunare pentru ce s-a intamplat in primul volum cu James. De data aceasta este tare ingenioasa si recurge la tertipuri. Isi face un nou iubit si impreuna vor crea o multime de vampiri nou-nascuti, care sunt puternici si neascultatori. Ii atata pe urmele Bellei, luand haine din camera ei, pentru ca armata ei sa-i poate urmari "aroma".

            Neavand incotro Edward il accepta pe Jacob in preajma Bellei, desi initial cand pleaca la vanatoare o pusese pe Alice s-o pazeasca, Aceasta din urma fiind recomensata cu un Porce galben super, ca acela pe care l-au folosit in volum doi, cand au plecat dupa Edward.
            In Eclipsa aflam cum au aparut varcolacii, cum au fost Rosalie si Jasper transformati.

             Se apropie absolvirea Bellei si "transformarea" ei in vampir.
            Cum vor reusi sa scape din aceasta situatie inainte ca cei din familia Volturi sa intervina, pentru a nu se afla de existenta vampirilor ramane sa cititi si sa aflati voi. Cartea o gasiti la targul cartii si ar fi bine sa le cititi la rand dupa celelalte ca sa aiba logica actiunea.


             Eu nu i-as fi interzis niciodata s-o vada, atata vreme cat ea ar fi dorit acest lucru. Dar in clipa in care nu i-ar mai fi pasat de el, i-as fi smus inila lui Linton si i-as fi baut sangele! Pana atunci insa - si daca nu ma crezi, nu ma cunosti - pana atunci as fi murit incetul cu incetul, fara sa ma fi atins macar de un fir de par din capul lui!" (Emily Bronte - La rascruce de vanturi, preluat si in roman)

           Felul in care te misti - te orientezi in jurul lui fara ca macar sa te gandesti la asta. Cand se misca el, chiar si putin, iti ajustezi pozitia in acelasi timp. Ca niste magneti ... sau gravitatia."

           Ma intorc in curand asa ca nu o sa ai timp sa-ti fie dor de mine. Ai grija de inima mea - am lasat-o la tine."Comentarii

Postari asemanatoare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare de pe acest blog

HYDRA VÉGÉTAL

Eu si totusi alta - Jojo Moyes (Inainte sa te cunosc #3)

Sotia tacuta - A.S.A Harrison