Energia culorilor vibrante din gamele C-THRU


          C-THRU vorbeste cu toate femeile din noi, femeile puternice, romantice, misterioase, senzuale si elegante, care isi iau energia din lucrurile frumoase cu care se inconjoara.

           Culorile ambalajelor din cele cinci game C-THRU transmit vibratii pozitive si incapsuleaza arome sofisticate, romantice, fresh, inspirate din frumusetea naturii, potrivite fiecarei stari de spirit. Pentru si mai multa energie, sticla fiecarui parfum C-THRU conţine mici sfere de cristal care urmeaza drumul parfumului fara a parasi, insa, recipientul.


          Nuantele stralucitoare de lila ale celei mai recente lansari, C-THRU Glamorous, sunt, asemenea parfumului, indraznete si puternice, inspirand creativitate si spiritualitate. Culoarea lila este strans legata de introspectie si teluri inalte, de ideea de a te conecta la ceea ce vrei cu
adevarat de la viata.
         Declaratia de stil #cthrumakeastatement a parfumului Glamorous lasa o impresie puternica celor din jur prin notele de lamaie, mere, iedera, liliac, iasomie, lacramioare si, la final, chihlimbar si cedru.

         Rozul romantic al gamei C-THRU Tender Love este nuanta iubirii neconditionate, a blandetii si a compasiunii. Aceasta culoare predominanta se imbina cu celelalte pasteluri ale ambalajului, culori care vorbesc despre puritate, delicatete si pasiune.


         Gama C-THRU Tender Love aparţine firilor romantice, feminine, care nu se sfiesc sa isi imbratiseze vulnerabilitatea si ȋsi dezvaluie de la prima aplicare personalitatea formata din aromele de para, mandarina, bergamota, iasomie, floare de lotus, violete si notele finale mosc, chihlimbar si vanilie.

          Culoarea lime care da si numele gamei C-THRU Lime Magic poate defini ȋntocmai energia pura, renasterea, reinnoirea si forta de a duce pana la capat tot ceea ce iti propui.
          Spiritul puternic si ludic care este asociat cu acest parfum este acela care se bucura de viata si merge in pasi de dans, cu incantare si curiozitate de copil.


         C-THRU Lime Magic propune magia escapismului din monotonia vietii cotidiene prin notele florale contopite cu cele proaspete ale lamaii si ceaiului verde, ȋmbinate la final cu adierea moscului.

          Movul inchis si regal al gamei C-THRU Black Beauty reprezinta, asemenea parfumului, simbolul elegantei atemporale. Noptile calde petrecute in mijlocul orasului sunt invaluite de misterul acestei nuante senzuale, rafinate, care nu lasa loc de superficialitate.

         Gama C-THRU Black Beauty este pentru femeile puternice, enigmatice, care cuceresc prin prezenta lor seducatoare. Aromele proaspete de citrice si condimente se contopesc in inima aromata de vanilie si orhidee, iar tabloul olfactiv se incheie cu notele senzuale de baza: paciuli, ambra si santal.

          Verdele crud al gamei C-THRU Emerald Shine este culoarea echilibrului si al optimismului nativ. Nuanta de verde puternic obtinuta din combinatia de albastru – calm, plin de speranta si generozitate – cu galbenul optimist, culoarea intelectului si a mintii, reprezinta o balanta de forte care pune corect in perspectiva lucrurile.


           C-THRU Emerald Shine este gama celor care stiu sa judece corect si sa aprecieze lucrurile simple din viata. Energia si dinamismul culorii recipientelor pastreaza intacte aromele ce compun acest parfum plin de viaţa: mure, coacaze, lotus si citrice combinate cu violete, crin, cedru, mosc si lemn de santal.

           Gamele C-THRU sunt disponibile in urmatoarele variante:
Deo Body Spray, 150ml – 12.5 lei
Eau de Toilette, 30ml – 32 lei

Comentarii

Postari asemanatoare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare de pe acest blog

Splendida cetate a celor o mie de sori - Khaled Hosseini

Calugarul care si-a vandut Ferrari-ul - Robin S. Sharma

Colectionara de parfumuri interzise - Kathleen Tessaro